16 évesen már unom az életem?
Figyelt kérdés
16/f vagyok de már unom az életem sokan mondják hogy csak most kezdődik az élet de már unom inkább meghalnék.úgy érzem mintha már véget ért volna az élet aztán itt kinlódok.A játékok szarok semmi újdonság a filmeket és sorozatokat pedig nem szeretem mert nem tudnak lekötni.Most van 8 doboz söröm az sokat segit de jön a holnap áh már félek előre...megfog ölni az unalom2016. júl. 2. 22:23
11/15 A kérdező kommentje:
Egy nőnek se kell egy beteg ember nem véletlenül vannak a tolószékesek is egyedül...Buliba meg nem tudnék nyelni.Ahozz hogy elmenjek buliba be kéne rúgnom az előtt egyedül a szobámba hogy tudjak könnyeben nyelni
2016. júl. 2. 23:11
12/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell piálni egy buliban, anélkül is érezheted magad jól. Egy üdítőt azért szépen lassan el tudnál ott is kortyolgatni nem?
13/15 A kérdező kommentje:
Ühmm inkább egy spanglit szivnék el azért érezem jól magam én is ott.Szeretem a piát
2016. júl. 2. 23:51
14/15 A kérdező kommentje:
Most nem arról beszéltem hogy alkohol undorom van hanem hogy alig birok lenyelni semmit szóval hogy elmenjek egy kocsmába melegiteni disco előtt ahoz otthon bekéne rúgnom
2016. júl. 2. 23:52
15/15 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust. Háziorvos beutalhat tb-s pszichológushoz, szerintem a vele való terápia hasznosabb mint a gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!