Ha megkísérlem az öngyilkosságot és nem sikerül az von maga után valamit? Olyankor mi lesz?
Ha nem veszik észre, akkor nemigazán. Nálam ez többször is előfordult, ameddig kiskorú voltam. Majd elkerültem (más okok miatt) pszichológushoz.
Amikor nagykorú lettem, kétszer is észrevették (eszméletlen voltam) és mindkétszer a pszichiátrián kötöttem ki végül. Egyszer nyílton, egyszer zárton.
5+1 alkalommal próbáltam eddig, mindig egyre durvábban.
20L
Figyelj, aki öngyilkos akar lenni valójában nem akar meghalni, változtatni szeretne az életén, csak nem tudja hogyan és nem lát más kiutat.
Az első lépés, hogy elfogadod a tényt, hogy van kiút és máshogy, boldogan is lehet élni.
Nézz motiváló videókat youtube-on a témában. Halgass önmegerősítős hanganyagokat. Kérj segítséget egy baráttól vagy rokontól ha van rá lehetőséged. Menj el pszichológushoz. Ha elmész a háziorvoshoz, ő TB alapon is el tud küldeni egyhez.
Hidd el egy nap, majd visszatekintesz erre az időszakra és nagyon hálás leszel, hogy nem tetted meg. Mert még rengeteg boldogság vár még rád. Kár lenne kihagynod. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!