Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha megkísérlem az öngyilkosság...

Ha megkísérlem az öngyilkosságot és nem sikerül az von maga után valamit? Olyankor mi lesz?

Figyelt kérdés
Elnézést, ha rossz a kategória, de szerintem ez a megfelelő..

2016. jún. 26. 22:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Most én is megvagyok csúszva. Hidd el én megértelek,én is sokszor gondolok rá. Igen,ez egy tetü világ,de hébe-hóba vannak benne jó pillanatok. Azért ha egy mód van rá ne öld meg magad...elvileg én is Pesten fogok lakni ha kell egy haver akkor én ott lennék.
2016. jún. 30. 06:49
 22/31 anonim válasza:
Kérlek szépen ne tedd! Elhiszem,h szar az életed, de ha azt veszed,h inkább meghalnál, mint élnél, akkor az életben elérkeztél egy olyan pontra, hogy ennél már csak jobb lehet. Vannak barátaid? Ha igen beszélgess velük. Ha nem velem, vagy itt bárkivel. Lassan 18 leszel, el tudsz költözni otthonról egy olcsó kis albérletbe és keresel magadnak munkát. Hidd el képes vagy ellátni magad, nehéz lesz, de ott kezdődik el valójában az életed. Most még nem élsz, édesapád csapdájában vagy de ebből máshogy is ki tudsz mászni, minthogy megöld magad. Hiszem,h tudod milyen az, ha bántanak, ezért mást nem is akarsz bántani, ebből kifolyólag úgy vélem, hogy jó ember vagy és a világnak bizony szüksége van jó emberekre, mint te! Ha nem magadért élj másokért, akiknek még reményt adhatsz, segíthetsz és te is meglelheted a boldogságodat. Ha megölöd magad te csak veszítesz és a rosszakaróid nyernek. Ne add fel olyan könnyen, keres célokat, érzem, hogy ennél több van benned!
2016. júl. 2. 00:25
 23/31 A kérdező kommentje:
Itt is írt rám ember -_- azután jól itt hagyott -_- Felesleges bárkire is ráírnom :/
2016. júl. 2. 00:35
 24/31 anonim válasza:
Ne légy öngyi! Végezz inkább a problémával, ami miatt az akarsz lenni! Vagy ha mégis ... akkor ott a Tor browser és a Deep Web. ..
2016. aug. 15. 15:05
 25/31 anonim ***** válasza:

Ha nem veszik észre, akkor nemigazán. Nálam ez többször is előfordult, ameddig kiskorú voltam. Majd elkerültem (más okok miatt) pszichológushoz.

Amikor nagykorú lettem, kétszer is észrevették (eszméletlen voltam) és mindkétszer a pszichiátrián kötöttem ki végül. Egyszer nyílton, egyszer zárton.

5+1 alkalommal próbáltam eddig, mindig egyre durvábban.

20L

2016. aug. 15. 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:
3x próbáltam, 2 vágás, 1 kocsi elé lépés. Nem véreztem el, a kocsi meg megállt. Semmi nem történt utána, mert nem vették észre.
2021. febr. 21. 18:28
 27/31 anonim ***** válasza:

Figyelj, aki öngyilkos akar lenni valójában nem akar meghalni, változtatni szeretne az életén, csak nem tudja hogyan és nem lát más kiutat.

Az első lépés, hogy elfogadod a tényt, hogy van kiút és máshogy, boldogan is lehet élni.

Nézz motiváló videókat youtube-on a témában. Halgass önmegerősítős hanganyagokat. Kérj segítséget egy baráttól vagy rokontól ha van rá lehetőséged. Menj el pszichológushoz. Ha elmész a háziorvoshoz, ő TB alapon is el tud küldeni egyhez.

Hidd el egy nap, majd visszatekintesz erre az időszakra és nagyon hálás leszel, hogy nem tetted meg. Mert még rengeteg boldogság vár még rád. Kár lenne kihagynod. Hidd el.

2021. febr. 21. 22:53
 28/31 anonim ***** válasza:
#27 Ez kamu, én nem akarok változtatni az életemen, hanem be akarom fejezni
2021. febr. 23. 22:05
 29/31 anonim ***** válasza:
És ez a hozzáállás az oka amiért nem tudod megváltoztatni a helyzeted. Csak és kizárólag azért mert nem akarod. A nehéz időszaknak meg van az a tulajdonsága, hogy nagyon könnyű beleragadi. Mindig lehet fordítani a helyzetünkön... Az a legnagyobb probléma, hogy nem hiszed el vagy még nem jöttél rá erre. Jó lenne ha nyitottan viszonyulnál ahoz amit írtam. Szóval ez nem kamu.
2021. febr. 24. 07:47
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 Már próbáltam így gondolni rá, de nem működik. Nem fog változni a helyzet, ez biztos. És nem a hozzáállás oka, szerinted nem akartam megváltozni? Csak már elegem van ebből, nem akarom megváltoztatni se a életemet, csak befejezni.
2021. febr. 24. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!