Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha megkísérlem az öngyilkosság...

Ha megkísérlem az öngyilkosságot és nem sikerül az von maga után valamit? Olyankor mi lesz?

Figyelt kérdés
Elnézést, ha rossz a kategória, de szerintem ez a megfelelő..

2016. jún. 26. 22:12
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Véletlen nincs pisztolyod és gyógyszered, ami nagy mennyiségben halálos? ÉS nem Pesten élsz?? :3 Most rögtön kéne, mert érzem, hogy most menne!
2016. jún. 27. 21:40
 12/31 anonim válasza:
72%

Szóljál anyádéknak,hogy zárjanak el,mert képtelen vagy megbecsülni amid van.

A szüleid mit szólnának ha megtennéd?

Képzeld már el,anyukád mennyit sírna a temetéseden!

Még felnőtt sem vagy,előtted az egész élet,találj az életednek értelmet,tűzz ki célokat,és érd el amit csak akarsz!

Ne az öngyilkosságon agyalj!

2016. jún. 28. 12:23
 13/31 A kérdező kommentje:
Anyám nincs, apám meg születésem óta gyűlöl ezt nyugodtan kijelenthetem :).. Nem hiányoznék neki :).. Legutóbb eltűntem napokra és felse tűnt neki :)
2016. jún. 28. 14:48
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Mit remélsz mit oldasz meg a halálodal? Jobb helyre kerülsz? Honnan tudod hogy letezik mjobb hely?.. Vagy a menyországra számitasz ahol nincs fájdalom és mindenki happy? A halál elkerülhetetlen dolog minen emberért eljön nem kell türelmetlenek lenned megfogod tapasztalni! Szerinted a tudatod miért ránt visza az utolso pillanatban miért lesznek tágak a pupiláid és önt el a veriték mikor megakarod tenni? A tested ösztönösen védeni probálja magát a buta döntésed ellen eletben akar maradni megha a tudatod eszt fölsem tudja fogni...! Mikor eljön az ideje akkor a testis fölkészül rá tudni fogod mikor kell menned de addig ne siess :) lehet az életed reménytelennek tünik de nefeledd "Hajnal elött a legnagyobb a sötétség"
2016. jún. 29. 19:31
 15/31 A kérdező kommentje:
még élek, de apám ma is részeg, lófas*t nem szóltam hozzá és mégis megvert és nevetett közben.. k*va jó az élet.. K*va jó.. Csak nem nekem!
2016. jún. 29. 20:19
 16/31 A kérdező kommentje:
Utálom az egészet, elegem van, belefáradtam én már tényleg semmi ellenszenveset nem teszek, hogy ne legyen gondja, de mégis.. Egy magyarázat van erre.. Ezt érdemlem ennyi, szóval ha ezt megérdemlem, akkor a halált is.
2016. jún. 29. 20:23
 17/31 anonim ***** válasza:
Ugyan ki erdemelne halált? Azert mert most kilátástalan a helyzeted? Az idö hatalmas ur es ha eleg kitartovagy fordulhat a kocka... gondolj csak bele... ha édesapád folyamatosan csontrészeg szerinted meddig lesz még jellen hogy boldogitsa az életed? Minden egyes korty egy koporso szög amit a saját koporsojába ver és mig öt legyengiti és elemészti ez az életmod addig te erösebb leszel idösebb ! Használd ki az idöt edz fuss neha tarzsd kondiban a tested az erödel az önbizalmadis növekedni fog ... es eljön az a nap mikor minden pofonért tiszeresen fizethet meg ha nem adod fel! Te döntesz!
2016. jún. 29. 20:29
 18/31 A kérdező kommentje:

A 0-nál is kevesebb önbizalmam van, nem én semmit nem érdemlek és ez már önsajnáltatás és ezért még szánalmasabb vagyok..

Majd kiderül, hogy mi lesz, ha egy adandó alkalommal nem bírom, akkor láttok, majd a híradóban..

2016. jún. 29. 20:33
 19/31 anonim ***** válasza:
Nos a te életed te döntesz rola! Senkisem kényszerithet hogy a helyes utat válazd és ne nagyon számitcs a hiradora naponta töbszáz öngyilkoság történik nem fogsz benneleni csak ha valami kiemelkedö modon teszed meg! De szerintem ez nemfog megtörténni .. tudod en ismertem olyat aki komolyan gondolta... es hiddel egyetlen sort sem irt a panaszárol senkinek hanem nevetve mosolyal az arcán lepett ki a vonat elé! Te beszélsz rola de szerintem csak figyelemre vágysz valakire aki meghalgat! Hiddel az öngyilkoságreklám nem jo ehez
2016. jún. 29. 20:39
 20/31 A kérdező kommentje:
Amúgy de benne leszek, mert azt tervezem, hogy emberek előtt teszem meg.. Bele akarok nézni utoljára a szemükbe, hogy lássák, hogy mit nem látnak soha és mire nem figyelnek soha, mert mindenki egy önelégült alak és semmi sem jó, ez a világ borzasztó, én egyszerűen rossz évszázadba születtem..
2016. jún. 29. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!