Aki öngyilkosságot kísérel meg miért viszik el pszichiátriára?
Figyelt kérdés
És miért zártosztályra viszik ?2016. márc. 4. 18:12
1/4 anonim válasza:
Mondjuk azért mert lelki gondjai vannak, amit a pszichiátrián kezelnek. Engem pl. már azért is a pszichiátriára vittek, amiért úgy berúgtam, hogy azt sem tudtam mi a szitu...még az ágyhoz is kötöztek, és zárt osztály, nem mehettem ki, amíg valaki értem nem jött a csládból. Egy öngyilkosság pedig ennél szerintem komolyabb gond. Zárt osztály, nyílván vigyáznak az emberre, hogy ne kíséreljen meg újra baromságot, ne szökjön el.
2/4 anonim válasza:
Mert öngyilkosságot az ember erősen beszűkült tudatállapotban követ el és azt kell előbb tisztázni, hogy a tudatállapot vajon nem kórós valóságérzékelés (azaz elmezavar)következménye-e.
3/4 anonim válasza:
Me' szerinted hova vinnék el, te istentől szalajtott majomb@$zadék?! Kocsmába?!
4/4 anonim válasza:
Én is zárt osztályra kerültem öngyilkossági kísérlet miatt. És azért a zártra, hogy még véletlenül se tudj semmit csinálni magaddal, ugyin mindent elvesznek tőled. Semmi nem maradhat nálad max kaja meg nálam volt még pár könyv. A telefon hiánya volt a legrosszabb :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!