Van itt olyan, aki depresszióból és/vagy szorongásból kigyógyult az étrendje megváltoztatásával?
Olvastam, hogy a cukor meg a búza teljes megvonásával lehet pl. De akkor a mostani időseknek miért nem volt semmi bajuk, amikor ették a cukros házi sütiket, a fehér kenyeret stb. Az ő idejükben még nem volt ez a teljes kiőrlésű őrület meg minden.
Amúgy én azt gondolom, hogy azt, hogy mi van kikiáltva egészségesnek, azt is az érdekek diktálják...miből van sok, mit kéne eladni, miből lehet minél több pénzt csinálni. A tehéntej is csupa erő egészség blabla, erre lassan kiderül, hogy annyi mégse jó.
Bármilyen véleménynek, de főleg személyes tapasztalatnak örülnék!
Nyilván valamennyit lehet rajta javítani, de végső megoldás ha a kiváltó okot szünteted meg, ez meg szerintem csak legutolsó esetben a táplálkozás.
Az ételallergiákat kiszűrni valóban fontos már az elején, a cukorfogyasztás cukorfüggőséghez vezethet, emellett folyton ingadozó vércukorhoz.
Az biztos, hogy egy egészségesebb életmódra váltás nagyon sokat segít, ráadásul ha sportolsz is mellé, az nem csak endorfint termel, de okot ad arra, hogy kimozdulj, emberekkel találkozz, és szorongáscsökkentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!