Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet velem? Depressziós...

Mi lehet velem? Depressziós lennék?

Figyelt kérdés

Éjszakánként, ha felkelek, nagyon nehezen alszok vissza. Egy éjszaka, legalább 2-3 alkalommal fordul elő. Ezért, mivel nem alszom ki magam, napközben, fáradt, ingerlékeny vagyok és türelmetlen. Pedig a türelmemre nagy szükség lenne, van egy 1 éves kisfiam. Ha emberek között vagyok, sokszor nehezen kapok levegőt, úgy érzem mindenki engem néz, igyekszem kerülni mindenféle kontaktust, ha lehet nem is nézek senki szemébe, sőt nagy ivben kerülöm az embereket, ami azért is furcsa, mert mindig is jártam társaságba, mindig pörgős életem volt. Mivel családom lett, ezért megváltozott a fontossági sorrend és mára már csak 1-2 emberrel tartom a kapcsolatot, de Ők is távol laknak tőlünk, igy legtöbbször csak telefonon kommunikálunk! Az önbizalmam a béka s**** alatt. Mindez december óta tart. Nem szeretném, ha tönkremenne a családom élete. Hogyan lábalhatnék ki ebből? Csak nagyon nagy vonalakban irtam le, mi is van velem. Forduljak dokihoz? Kihez kell ilyenkor menni?

Köszi a segitséget.

2010. ápr. 13. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichiáterhez fordulj. A rendelőben kérj időpontot, és menj el a kezelésre. A vizsgálat tulajdonképp beszélgetés. A doktor kérdez, te meg elmondod, mi van veled. Amennyire őszinte vagy, olyan lesz a gyógyszer. Az orvos nem lát a fejedbe. An azt csináltam, ( tanácsra), hogy összegyüjtöttem a vélt okokat, és a tüneteket. Így nem kellett belőlem "kihúzni." Az egész tartott vagy öt percig. Aztán a doki elmondja, hogy mi a bajod, mi lehet a terápia. Ha van kedved, írj. Én átestem rajta. Ki lehet gyógyulni, csak hinni kell benne.
2010. ápr. 13. 14:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Holnap du irok privit, most nem tudok, mert a bébi fennt van és ilyenkor már nem létezik, hogy mással is foglalkozzak!

Mégegyszer köszi!!

2010. ápr. 13. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!