Lehetséges, hogy depressziós lennék? 'tünetek' lent
Az elmúlt kb két hétben észrevettem, hogy elég rossz a kedvem, gyenge vagyok 'lelkileg' és úgy érzem, hogy a körülöttem lévők ezt megérzik, és rátesznek még egy lapáttal...
Ma is a 'főnököm' letolt, és e miatt ma még rosszabbul éreztem magam. Az is rátett egy lapáttal, hogy egy másik 'munkatársamat' 'istenítette', hogy ő milyen jó, stb.
Ma többször majdnem elsírtam magam, és elég nyomottnak, gyengének, szomorkásnak érzem magam.
Elég gyakran előjön a rossz kedvem, de ez a két hét előtt viszonylag jó kedvem volt, most meg eléggé padlón vagyok, és így váltakozik a kedvem.
Mozdulj ki, sétálj..
Keress olyan időtöltést, ami jobbá teszi a kedved.
Barátokkal menjetek ki este kicsit forraltbort, vagy puncsot inni a "karácsonyi vásárra".. Ne hagyd, hogy a rosszkedv eluralkodjon Rajtad.
Esetleg történt vmi, ami miatt lehet ez? Van párod? Esetleg az ünnepek miatt? Nekem is szokott ilyen periódusom lenni, de túl lehet élni..
nemed, korod?
lehet, hogy ez csak depresszív állapot, vmi miatt.
ne aggódj, lehet hogy elmlik
írhatsz privit, ha szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!