Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért használ ki/dob el mindenki?

Miért használ ki/dob el mindenki?

Figyelt kérdés

Nem értem, minden lány csak kihasznál, aztán eldobnak... Legtöbb esetben (7ből 6) megcsalás volt. Teljesen padlón vagyok, már az életkedvem is elment, ténylegesen ennyire keveset érnék?

Hogy tudnék felállni ebből a gödörből is és tovább menni? Jelenleg a depresszió beütött, és nem igazán látok más kiutat a halálon kívül.

2016. jún. 21. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát én elgondolkoznék rajta, hogy mi alapján választasz olyan lányokat, akik valamilyen módon elárulnak.

Szülőkkel mi a helyzet?

2016. jún. 21. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Benne volt a kérdésben a válasz. Önértékelési problémáid vannak, azért. Gondolom, nem nagyon válogatod meg, hogy kivel állsz össze, hanem ha valaki hajlandó észrevenni, abba egyből belekapsz. Legyél igényesebb, emeld magasabbra a tekinteted, határozd el, hogy jobbat érdemelsz!
2016. jún. 21. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Jah nem válogatod meg kivel állsz össze.

Én megválogatom. Épp emiatt nem volt még egyszer sem senki az életemben és vagyok totál lehangolt...

2016. jún. 21. 12:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző: ez nem egészen igaz, illetve törvényszerű. Az nem úgy van, hogy vannak emberek, akik közül egyik ilyen, másik olyan, és meghúzol egy határt, hanem mást tudsz kihozni az emberekből különböző elvárásokkal. Ez főleg a nőknél igaz: ha magasabbra rakja a lécet, _ugyanaz a férfi_ nagyobbat fog ugrani. Csak esélyt kell neki adni.
2016. jún. 21. 13:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igen, a legnagyobb gondom az, hogy anno egyáltalán nem volt normális családi körülményem, és emiatt eléggé szeretethiányos vagyok, emiatt ugye ahogy mondtátok, ahogy észrevesz valaki/kedves velem sajnos hajlamos vagyok megszeretni...

Fogalmam nincs sajnos hogy ez ellen mit tudnék tenni..

2016. jún. 21. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen magadon kéne dolgozni. Önismereti csoport, pszichológus segítségével, vagy olvass többet a témában.

A szülői szeretet csak te tudod önmagadra számára pótolni, ezt senkitől nem várhatod. A felnőtt szeretet már nem az az önzetlen, elvárások nélküli és feltétlen szeretet, úgyhogy ha ezt várod a partnereidtől, mindig csalódni fogsz.

2016. jún. 21. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz annyit a lányokkal! Nem szól az élet csak rólunk.Nehéz a másikat első, vagy több időn keresztűl jól kiismerni. NEM VELED VAN A BAJ! Azokkal a lányokkal lehet baj. Rendesnek tűnsz, hogy ennyire bánt, s szíven ütöttek ezek a dolgok. Hűséges típus vagy, s ez nagy kincs.Azok a buta csitrik egyszer rájönnek, h mit dobtak el maguktól s csak sírnak majd utánnad.
2016. jún. 25. 22:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, ez most jól esett

Remélem tényleg igazad van, és ez hogy ilyen vagyok nem negatív jellegű dolog.

2016. jún. 26. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Szívesen. Sok emberrel dolgozok, s ismerkedek. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai ezek miatt nem kell megtorpanni s másokhoz alkalmazkodni. Az sem túl jó, ha sok jó tulajdonságod van , mert bosszantó lehet. pl: túl vallásos, túl földmegmentő vagy ijesmi.

Legtöbbször az emberek kifigyellik h ki a NAGY VALAKI, s mindíg annak a kedvében akar járni, sokszor hízeleg neki, utánozza stb. Úgymond a NAGY MENŐ. Az h valaki s mondjuk gazdagabb, vagy tényleg gazdag vagy csak jó a háttere azt gondolják az emberek h ők is kapnak a hírnévből talán a pénzből is . DE EGY NAGY TÚRÓT!!!

Csak pincsi kutyák maradnak. Legalábbis ha jobban meggondolod sztem nálad ez folyik. Úgymond jobbakat reméltek, de aztán másnál jobbakat képzeltek.

2016. jún. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!