Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik próbálták már a kokaint...

Akik próbálták már a kokaint azoktól kérdezem, hogy mit éreznek olyankor mikor bevannak állva? Illetve, hogy rászoktak-e és képesek voltak leszokni? Ha igen akkor mit éltek át a leszokás alatt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A drogra rászokni nagyon könnyű, leszokni rémálom. A rémálmot a kokain különösen képes fokozni. Nagyon kemény elvonási tünetei vannak. És marha drága is.
2010. ápr. 12. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Haverom próbálta, és még mást is pl: gomba, fű, speed, LSD.

Azt mondta hogy a kokaintól olyan " jól" érezte magát, beszélgetős aktív hangulata volt. Viszont másnap már kívánta mint állat. Az LSD volt neki a legdurvább, attól rendesen megijedt.

2010. ápr. 12. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

az LSD nagyon durva vizuális hallucinációkat okozhat..

ennek ellenére sokkal könnyebb letenni, mint a kokaint

2010. ápr. 12. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Amfetaminokat, kokaint és LSD-t csak alkalmanként használok. A speed-től nekem nagyon hasonló érzéseim voltak, mint a kokaintól. Beszélgetős, aktív, 10000% fölszabadultság, semmi gátlás, társaság lelke, túlmozgás, tánc ill. mozgás kényszer. Nagyon jó érzés, de másnap nagyon rossz. A spuritól 2 napig nem tudok aludni, minimum, és nagyon kiüresedett, depressziós érzésem van, kb 24 órával a szippantás után. A kokaintól én rendesen alszom, ha tényleg kifáradok, de másnap hasonló érzéseim vannak. Mindig nagyon kívánom őket újra, de így hogy 3-4 havonta engedélyezem magamnak valamelyiket, és nem is nagy mennyiségben olyan dúrva elvonási tüneteim nem voltak. Mindenki másról számol be, szóval nem lehet tudni, h pl rád hogy hat. Jó bogyótól is volt már, hogy nem éreztem semmit, amikor éreztem, akkor sem azt, amit minenhol írnak, hogy eltölt a szeretet, inkább a kokainhoz hasonló "tüneteim" vannak. LSD-t csak egyszer próbáltam, egész éjszaka támogatni kellett, mert folyamatosan hallucináltam, és röhögtem, de annyira, hogy egy óra múlva már alig kaptam levegőt és nem tudtam menni egyenesen. Nagyon jó volt, fűtől még sose volt ilyen hossszú és intenzív röhögő görcsöm, de hát hallucinálni sem hallucináltam ilyeneket... Pl. bementünk egy kocsmába, hogy igyunk valamit, és figyeltem az embereket, és átalakultak a vonásaik, meg a ruháik és eszméletlenül viccesen néztek ki, leírhatatlan. :D Másnap olyan elgondolkodós, filózófikus hangulatban voltam, igazából nem ezt vártam az LSD-től, de így sem volt rossz. Ez egy olyan fél éve volt már, úgyhogy nyáron majd megint megengedek magamnak egy bélyeget. ;)
2010. ápr. 15. 14:50
 5/10 anonim válasza:
ugyanazok a tunetek mint amit eddig leirtak, nem vagyok vmi baratsagos tipus, neha kifejezetten antiszoc, de kolatol ugy szoktam erezni, hogy mindenre kepes vagyok, es en vagyok a tarsasag kozeppontja akkor. en nem szoktam ra, vhogy nem ment, erdekes, cigarettara se szoktam ra, csak neha neha megszokasbol szivok. de van, aki pl ennek az ellentetje, es mar elso utan kivanja...
2010. máj. 25. 00:31
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

kokain+extasy

beszélgetni,pörögni akarsz,nagyon jól érzed magad!visznt iszonyaat szomjas leszel!rágózni javasolt,hogy ne a szádat rágcsáld!

viszont eszméletlen gázul rágozol ilyenkr,és másnapra nagyon fog fájni az állkapcsod!

egy alkalo után nem leszel még függő!

viszont rájösz h jobb mintha piálnál buli előtt,mert nem vagy tőle rosszul még másnap sem!

viszont ténleg nagyondrága 12.000körül kezdődnek /gr.

2010. aug. 6. 15:05
 7/10 anonim ***** válasza:
a metradin, vagy metadon, nem emlékszem pontosan a nevére is hasonló érzész vált ki, mint a kokó. Az a dumálós-felpörgetett érzés. Mondjuk metadontól kicsit jobban zsibbad az agy, amikor beüt. De utána jó.
2010. aug. 24. 22:59
 8/10 anonim válasza:

a kolától nem állsz be!

Ellenkezőleg,kitisztitja az agyad,feltőlt energiával,jókedvel komunikáció hiányod van stb.

Ha beállásig szippantod az már nem jó érzés.

Aludni ha nem is könnyen ,de azért lehet tőle.Enni sem egyszerű de lelehet erőltetni pár falatot.Egy laikus azt gondolná sokkal lazább cucc egy jó kokain mint egy jó speed.A spuri odever egy keményet alvás felejtős kaját nem kivánod.De ,h mennyire nem laza cucc azt mutatja hogy lehet annyira jól érzed magad mindjárt elsőre h már várod a következő alkalmat.

Mondjuk azt sem tagadható hogy 1 jó speedet belehet osztani akár 3 napra is.Egy jó kola meg max fél nap és vége:-( (1 gézáról beszélünk)

Aki csak teheti NE próbálja ki!

2010. okt. 9. 03:01
 9/10 anonim ***** válasza:
pl én speedtől nem tudtam leállni a tánccal mig elnem ájultam
2016. okt. 14. 12:15
 10/10 anonim válasza:
Már párszor próbáltam, de mindig úgy, hogy közben alkoholt is fogyasztottam, sör vagy bor. Eddig szerencsere csak jo tapasztalataim vannak vele, de ritkan szoktam, harom-negy havonta. Brutal felporogsz tole, beszelgetnel mindenkivel, mindenkit szeretsz,nagyon oszinte vagy es nagyon eber, nem tudom leirni ezt az allapotot. Tehat nem olyan mint az alkohol, hogy nem tudsz magadrol stb. Szerintem egyszer megeri kiprobalni. Nem ajanlom senkinek, de en ugy vagyok vele, amig fiatalok vagyunk mindent probaljunk ki.:) Kis mennyisegben, es csak hébe-hóba szerintem nem annyira ártalmas. Habár másnap kicsit depis vagy de nálam ez sem volt nem szörnyű. Egy próbléma van ugye, hogy másnap is kivánod, de nálam ezt elég könnyű volt kiiktatni, mert tudom hogy nem jo!!!!! Pár havonta okés, de minden nap, vagy hetente azért már veszélyes szerintem,mert mindig tobb es tobb kell, hogy elerd azt az allapotot ami elutobb volt. E nélkül is jól kell tudnod érezni magad. :)
2018. máj. 27. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!