Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegbeteg vagyok emiatt?

Idegbeteg vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális ha nem sikerül megvenni egy kiszemelt autót azért mert a tulaj meggondolja magát és nem adja el de azért megnézhettem az autót. Emiatt nagyon ideges vagyok és idegbeteg. Azt mondta hogy hív ha átgondolja a családdal. De sehol semmi. Törni zúzni tudnék

2016. jún. 11. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Ha emiatt te törni-zúzni tudnál és emiatt idegbeteg vagy, akkor neked kell sürgősen egy orvos. Sajnos rettenetesen sok lett az agresszív mocsok embör, te is azok közül való vagy. Most már tudsz róla, menj és keress fel egy jó pszichológust.

Te az a típusú embör vagy, aki majd midig talál okot arra, hogy miért törjön-zúzzon, vagy legyen idegbeteg miatta. És ez csak az idő múlásával még rosszabb lesz...

2016. jún. 11. 22:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz ne aggódj. Szerencsétlen ember vagyok..semmi sem sikerül
2016. jún. 11. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, ha így állsz hozzá, biztosan... Te is tudod. Ezt is inkább vele beszéld meg, hozd felszínre, mondd el neki.
2016. jún. 11. 22:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Elegem van a sok szemétláda, hazug emberből aki hülyének néz.
2016. jún. 11. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!