Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegbeteg lennék?

Idegbeteg lennék?

Figyelt kérdés
Nagyon könnyen fel lehet húzni,bármivel,ilyenkor leginkább a testvéreim felé érzek haragot,fenyegetőzők is hogy jól megverem őket stb,de alapjáraton nyugodt vagyok,ha nagyon felidegelem magam,olyankor a falat,ajtót szoktam rugdosni,vagy kiabálok,aztán pedig sírva fakadok,majd mintha mi sem történt volna.21 éves vagyok
2016. febr. 20. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nembiztos keress fel egy pszichológust
2016. febr. 20. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, csak lehet szerethiányod van és ezzel összefüggésben sok felgyülemlett felesleges energia, belső feszültség ami ilyen helyzetekben előtör belőled..sportolás segíthetne ilyenkor a falrugdosás helyett..és a megértés, társaság..
2016. febr. 20. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Sportolás az hogy belekezdek és gyorsan meg is unom
2016. febr. 20. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Az agersszíó egyik okozója lehet, hogy az aktuális éned nem egyezik sem az elvártal sem az ideálissal.
2016. febr. 20. 23:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Azaz személyiség zavaros lennék,vagy mi ?
2016. febr. 21. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!