SOS! Idegbeteg vagyok?
A segítségeteket szeretném kérni. Az utóbbi időkben ezeket vettem észre magamon:
- Ha meglátok egy embert legyen az a családtagom legjobb barátom szerelmem vagy egy idegen iszonyúan ideges leszek és a lehető legbrutálisabb módszerrel szeretnék vele végezni.
- Szinte mindig ideges vagyok és egyszerűen képtelen vagyok lenyugodni azzal próbálom levezetni hogy a falba verem a fejem ill. dolgokat verek szét, ököllel ütök a falba
- Ha már hozzám szólnak azon felhúzom magam és elkezdek iszonyúan bunkó lenni.
- Úgy érzem, hogy az egész emberiség utál engem és csak nekem akarnak rosszat
- Időnként elkezdek üvölteni és ököllel
l ütögetni a kezemhez legközelebb eső tárgyakat
- Sokszor gondolkozom öngyilkosságon és ha tehetném már rég megtettem volna.
Kérlek segítsetek negatív elítélő hozzászólásokat is elfogadok. Viszont szeretném, hogyha segítenétek szüleim szerint nem vagyok az csak szimplán "lázadok" de én eléggé tartok ettől...
Olyan nincs, hogy idegbeteg, ez csak egy sok mindenre használt "utcai szleng".
Keress orvost viszont.
Az okot kellene kideríteni amik miatt ilyen késztetéseid vannak, (Te valószínűleg nem tudod, különben leírtad volna, ezért kellene szakember).
Nem vagy idegbeteg. Keress fel jó pszichológust, vagy pszichiátert.
Jó szakember segíthet. A dolga az,hogy feltárja mi okozza nálad a problémát,és ráébresszen hogyan orvosolhatod ezeket. Ennél többet tenni nem tud.
Viszont ajánlatos felkeresni egyet,ha úgy érzed szükséges lehet. A legtöbb ember azután sem ismeri el,hogy segítségre szorul,miután valami igen komolyat kitett.
Am próbálj meg mély levegőt venni,és lassan kifújni azt. Több oxigént kap az agy,és a folyamatos lassú mély ki be légzés segít lenyugodni. Szabályozza a pulzusod stb.
Gondolom még gyerek vagy,hogy megemlítetted a szüleid,és a lázadó korra is utaltál.
Verd ki a f4szod napi kétszer,és kezdj el futni heti 2-3 alkalommal legalább 40 perc vagy 1 órát folyamatosan. Jó feszültséglevezető,és stresszoldó. Kevésbé leszel frusztrált,és ideges. Minden apróságon rajtakapó figura.
Ha futni kezdesz nézz utána a futócipőknek. Ha akármilyen cipőben fogsz futni hamar lesérülhetsz. Mellesleg élvezetesebb is benne futni,és még így is,hogy költeni kell rá a legolcsóbb sport az otthoni edzéseken kívül.
Sportruházatot is vehetsz. Nem fontos,de kényelmesebb lesz tőle a futás. Nem fog rád izzadni a ruha,és télen se fogsz az izzadtságodba fagyni futóruhában,mivel nem nedvességelszívó,és jól szellőző tulajdonságok jellemzik azokat.
Előző vagyok. Az utolsó két sorom javítanám. Elírtam ugyanis nagyon félreérthető módon. Egy szót javítottam. :-)
*Sportruházatot is vehetsz. Nem fontos ugyan,de kényelmesebb lesz tőle a futás. Nem fog rád izzadni a ruha,és télen se fogsz az izzadtságodba fagyni futóruhában,mivel nedvességelszívó,és jól szellőző tulajdonságok jellemzik azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!