Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » SOS! Idegbeteg vagyok?

SOS! Idegbeteg vagyok?

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni. Az utóbbi időkben ezeket vettem észre magamon:

- Ha meglátok egy embert legyen az a családtagom legjobb barátom szerelmem vagy egy idegen iszonyúan ideges leszek és a lehető legbrutálisabb módszerrel szeretnék vele végezni.

- Szinte mindig ideges vagyok és egyszerűen képtelen vagyok lenyugodni azzal próbálom levezetni hogy a falba verem a fejem ill. dolgokat verek szét, ököllel ütök a falba

- Ha már hozzám szólnak azon felhúzom magam és elkezdek iszonyúan bunkó lenni.

- Úgy érzem, hogy az egész emberiség utál engem és csak nekem akarnak rosszat

- Időnként elkezdek üvölteni és ököllel

l ütögetni a kezemhez legközelebb eső tárgyakat

- Sokszor gondolkozom öngyilkosságon és ha tehetném már rég megtettem volna.

Kérlek segítsetek negatív elítélő hozzászólásokat is elfogadok. Viszont szeretném, hogyha segítenétek szüleim szerint nem vagyok az csak szimplán "lázadok" de én eléggé tartok ettől...

2015. júl. 18. 19:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
szerintem is csak lázadsz de ha ez nem változik pár éven belül mond meg mond meg anyukádnak hogy menjetek el egy gyerek pszichológushoz.
2015. aug. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!