Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt hiszem idegbeteg lettem....

Azt hiszem idegbeteg lettem. Vagy nem?

Figyelt kérdés

Tegnap (hó eleji péntek este, elcigányosodott területen) teljesen kikészültem.

Teljesen idegbeteg voltam. Alapból egy aranyos lány vagyok, de késő estig véget nem érő sorokban voltak az emberek a kasszánál, és amint volt egy szusszanásnyi időm, ott bőgtem, hogy sose fogok hazajutni, folyton csak jönnek, jönnek, meg még mennyi dolgom van, és jönnek, állnak előttem csomóan, és egymásnak adják a kilincset, és teljesen kikészültem ettől.

Most lehet hülyének néztek... :(

Mit lehet tenni? Máskor is voltam feszült, mert túl sok volt a dolgom, de most nem volt 1 perc megállás sem zárásig, akkor is úgy kellett kikönyörögnöm, hogy haladjon már az a két pichä, aki zárás előtt 1 perccel jött, és nem tudta mit is akar venni...

De máskor, mindig volt időm 10-ig számolni, és levegőt venni, most ez se. Ma is megyek estére és rettegek mi lesz.

Ti mit tennétek? Én vagyok a rossz ebben az egészben? Lehet bennem van a hiba. Sőt.

2015. jún. 6. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Van párod?
2015. jún. 6. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:

El kéne gondolkodnod munkahelyváltáson, mert úgy néz ki nem bírod ezt a fajta stresszt.

Ha ez nem lehetséges, akkor egy stresszkezelési tanfolyam mielőtt tényleg összeroppansz.

2015. jún. 6. 11:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Van... bent volt aznap este, mert haza szokott kísérni ha este dolgozok, és azt mondta, hogy ő nem dolgozott, de már ő is kezdett ideges lenni mennyien jönnek be.

És ugyanez van segélyosztás napján is... Tiszta idegbeteg vagyok néha, és nem bírom kontrollálni miket mondok, meg milyen kifejezés van az arcomon. Undorodok magamtól komolyan.

2015. jún. 6. 11:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tudok munkahelyet váltani :( Több mint egy év alatt találtam ezt is, pedig jelenleg folyó egyetemi tanulmányaim vannak.

Szerintem ma beszélek főnökömmel, csak nem tudom pontosan mit is akarok mondani neki.

Félek összeroppanok.

2015. jún. 6. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs mit beszélni a főnököddel, max azt, hogy kevesebbet dolgozz, úgy csak jobban bírnád.
2015. jún. 6. 11:48
 6/9 A kérdező kommentje:

A munkával, a mennyiségével nincs bajom, csak amikor tömegével jönnek a vevők... kikészülök. Azt sem bírom, ha bent maradnak kávézni többen, és ott vannak, idegenek, úgy teszek, mintha valami fontosat kellene csináljak, hogy ne kelljen beszélgetni (mert akarnának).

A vég nélküli sor... meg a cigányok olyan hangosak, nem értem mit karnak, sokszor pampognak. Tegnap az egyik megfenyegetett hogy zárás után megver, mert nem adtam neki hitelre árut... Amúgy ez volt az a pont, hogy utána kikészültem teljesen, de már előtte is kapkodós, hót ideg voltam.

2015. jún. 6. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha idegbeteg vagy, menj neurológushoz

Ha elmebeteg vagy, fordulj pszichiáterhez

Ha pszichés problémád van, keress fel egy terapeutát

De ha feszült vagy, legalább kezdjél el relaxálni.

2015. jún. 6. 16:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy azóta? Hogy bírtad a legutóbbi esti műszakot?

2015. jún. 7. 00:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Heló!

Most kényszerítettem magam a nyugalomra és többé kevésbé össze is jött.

Most két szabadnap... remélem kipihenik az idegeim magukat :)

2015. jún. 7. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!