Egy egészséges embernél kialakulhat tanulási nehézség, minden "fizikai beavatkozás" nélkül?
Figyelt kérdés
tehát igazából arra célzok, hogy nem baleset által, hanem az évek előrehaladásával? pszichés betegségek? gyógyulási esélye ennek.2016. jún. 11. 21:29
1/2 anonim válasza:
tobb 100 terhestorna videot talalhatsz a neten, valamelyik biztos jo lesz . terhesseg elott pedig valtoztass a bevett szokasaidon, kevesebb szenhidrat, tobb feherje, probald a mesterseges cukrot kiiktatni , mozogj.
2/2 anonim válasza:
oh, ne haragudj, kicsit beneztem, ez a valasz nem ide jott volna!! toroltesd legyszi.
szerintem a tanulasi nehezseg nem alakul csak ugy ki, az mar kiutkozik a tanulmanyok elkezdesekor, pl. olvasasi nehezseg formajaban. ha meg vmi kesobb kezd kialakulni, akkor meg mar nem egeszseges a szemely, es ennek vonzata a tanulasi zavar. nem tudom, hogyan es mennyire kezelheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!