Ez miért van és mi ez? (többi lent)
Van egy problémám ami már régóta nem jött elő, de tegnap este megint megtörtént velem.
Nem tudom pontosan leírni ezt a dolgot, jelenséget, elalvás előtt vagy közben szokott jelentkezni. Lehunyom a szemem és már akkor érzem h valami nem jó, megpróbálok elaludni, de úgy érzem h nem nagyon tudok. Amikor már ott tartok, hogy mindjárt elalszok akkor elkezdek "hangokat hallani". (volt amikor gyorsasági motor hangja volt, kisbaba sírása, villámlásnak a dörgése, barátnőmnek a sírása) Ez a hang először halkabban távolról hallatszik és csak így néha néha, aztán egyre közelebbről hallom egyre sűrűbben, olyan mint ha egyre "többen" csinálnák. Nem tudok megmozdulni, csak egy nagyon kicsit a lábam tudom mozgatni, a szememet nem tudom kinyitni, a szívverésem felgyorsul és amikor már nagyon koncentrálok, hogy ki nyissam a szemem akkor így hírtelem felébredek és kapkodom a levegőt. Ha vissza fekszek megint ugyan ez csak más hangokkal... Tegnap este már hiába nyitottam ki a szemem (mondjuk csak az egyiket sikerült) akkor sem tudtam "felkelni"... Nagyon ijesztő, mi lehet ez?
(ez komoly, nem hülyéskedés, a válaszokat előre is köszönöm!)
22/f
Alvásparalízised van! Nincs veled baj!:) sok emberrel előfordul (Mondjuk velem még nem) .
Keress rá az alvásparalízisre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!