Annak mi lehet az oka, ha egy lágy akkor is hord betétet, ha nincs meg neki? Hanem konkrétan mindig.
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 12:16
1/7 anonim válasza:
Milyen betétet?
Tisztasági?
Vagy nagyobb egészségügyi?
Lehet, hogy nincs tisztaságija és sima betétet hord helyette.
Vagy lehet, hogy vizelettartási gondjai vannak és inkontinencia betétet hord.
3/7 anonim válasza:
lehet hogy aranyere van. Bár nem értem hogy ezt a kérdést miért ebben a kategóriában tetted fel :/
4/7 anonim válasza:
A fentieken kívül az is lehet, hogy még nagyon rendszertelen a menstruációja, és nem akar kellemetlen meglepetéseket.
5/7 anonim válasza:
Arra nem gondoltatok mi, hogy lehet, hogy bankbetétről van szó ?
6/7 anonim válasza:
Én akkor szoktam, amikor erősebb folyásom van, amit a tisztasági már nem fog fel. Az ok: kellemetlen, amikor összekenődik a bugyim és egész nap abban kell lennem, a betét pedig felszívja a nedvességet, és cserélni is könnyű.
7/7 anonim válasza:
Nekem minden nap van bent tisztasági,mert sajnos eléggé erős folyásom van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!