Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen technikával sikerült...

Milyen technikával sikerült feloldani az érzelmi blokkot?

Figyelt kérdés
sziasztok, már régóta küzdök valamilyen rossz érzéssel, ami a mellkasomban való nyomásként nehezedik rám. sejtem, hogy kb. mik okozhatják, de ez mit sem segít. pszichológushoz is jártam, eredménytelenül. kineziológusnál is voltam. próbálok relaxálni, egészségesen élni, sportolni. de ez a rossz érzés nem múlik el. néha annyira felerősödik, hogy kibírhatatlan, fáj. Van-e esetleg olyan valaki, akinek sikerült feloldani ilyesmi vagy akár másmilyen lelki blokkját? érdekelnének a tapasztalatok, akkor is, ha sok energiabefektetéssel járna a módszer. köszi szépen!

2016. jún. 4. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen módszert alkalmazott a pszichológus?

Mélylélektani módszerekkel (KIP, ego-state, regresszió, Bradshow, Rossi, stb.) ez könnyen megoldható.

2016. jún. 4. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen, mi az, h könnyen? elég sok pénzem elment a pszichológusra . tudsz esetleg jó szakembert ajánlani? akár privát üzenetben?
2016. jún. 5. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
pszichoterápia segítségével na meg antidepressznsokkal. Viszont én amikor szedtem antidepit akkor két hónap után nem hogy érzelmi blokkom de olyan nagy érzelmeim se lettek.
2016. jún. 6. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen, sohasem szednék be antidepresszánst. igazi megoldást keresek.
2016. jún. 6. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!