Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ilyen ez a fiú? Nem...

Miért ilyen ez a fiú? Nem tudom megérteni

Figyelt kérdés
sziasztok . Véleményeteket szeretném kérni egy osztálytársunkról . Tehát egy 17 éves lányba volt szerelmes , aki elutasította mert ronda mint a bűn . Ezt meg is mondta így a szemébe hogy csúnya vagy , senkinek nem fogsz kelleni , nyelt volna le az anyád . Én a barátja vagyok ennek a fiúnak , nagyon kedveltem . A csaj elmondása alapján , a srác elment este a házukhoz és mivel a kutyák ugattak , felhúzta a redőnyt és egy kéjenc vigyorral találta szembe magát . És bámúlta kb 5 percig a házat . Mikor ezt elmesélte a lány , ledöbbentem . A srác , ellentéte a mai tiniknek . Nem egy tömeg ember , nem szereti az emberek társaságát mert úgy érzi mindenki őt nézi . Számomra nagyon különös személy , nem kezdeményez beszélgetést , csak némán hallgat . Az osztályban nagyon sokat bántják , hogy fogyatékos nyomorék csúnya patkány . Ilyenkor csak a szemükbe néz és mosolyog egyet . Nem idegeskedik ez miatt. De valami azt súgja hogy legbelül több évig gyűlik benne a feszűltség. Mit tehetnék hogyan segítsek nekí hogy ne érezze magát egyedül ?

2016. jún. 1. 21:46
 1/2 Szofi51 válasza:
Legyél vele, beszélgessetek, támogatsd, érdeklődj hogy mi a véleménye valamiről stb.:)
2016. jún. 2. 17:00
 2/2 Hannibal106 ***** válasza:

Próbáld megérteni. Most torzul a személyisége, gyűlik benne az agresszió, érzelmileg könnyen átcsúszhat egy olyan pontra ami senkinek nem jó.

A srác introvertált, magányosan érzi jól magát, így beszélgetni vele is csak olyan helyen érdemes ahol elengedi magát, mondjuk a szobájában.

Sajnos egy emberként ezt nehéz megoldani, de próbálj meg belőle erős érzelmeket kiváltani. Lelkizz, oszd meg vele a titkaid, érd el hogy sírjon, dühöngjön, ismételgesd hogy a legtöbb ember ostoba és tapló. Ha ez nem megy és továbbra is ilyen hideg marad, akkor nincs mit tenni.

2016. jún. 5. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!