Már rég óta nem volt rémálmom, de félek visszatérésüktől. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég megnéztem egy űrlényekről szóló dokumentumfilmet (ősi idegenek: A szürkék). Igen hitelesnek tetszett, és megjegyzem érdekel is a téma, ahogy az összes csillagászati téma, és ezek a filmek nem is okoznak rémálmokat, egészen addig, ameddig meg nem ábrázolják a gülü szemű "szürkéket". Ekkor erősen megijedek, és egyből a rémálmoktól való félelmem jut eszembe. A legutóbbi ilyen álmom fél évvel ez előtt volt, és az egészből csak annyira emlékszem, hogy mintha a világok harcából előlépett lépegető kergetne. A félelem csak lefekvés előtt jelenik meg. A szüleim, pedig nem értik, hogy azért nézek ilyeneket, mert érdekel a téma. Mit tegyek?!?!?!?!?!??!?2016. máj. 31. 21:02
1/4 Kacatos válasza:
Én azt javasolnám, hogy először is, próbáld minnél alaposabban feldolgozni lefekvés előtt a filmélményt. Tisztázd magadban, hogy amit láttál, az csupán fikció.
Ha ez sem segít, és máskor is alvászavaraid vannak, érdemes kipróbálni pár enyhén nyugató hatású gyógyteát (pl.: kamilla, citromfű, orbáncfű, borsmenta, vagy ezek keveréke). Az ilyen teák fogyasztását sosem szabad állandósítani, inkább kúraszerűen érdemes fogyasztani.
Talán az is segíthet a dolgon, ha keresel valakit, akivel korlátok nélkül el tudsz beszélgetni az űrlényes témáról: akit szintén érdekel, hogy van-e élet a csillagok közt. Így lehet, hogy kevesebb megválaszolatlan, tudatalatt fentartott kérdés marad benned, ami álmodban követelne figyelmet. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Majd kipróbálom. Már legutóbb sem volt rémálmom, csak paráztam hogy lesz.
2016. jún. 1. 15:01
3/4 anonim válasza:
Már fél éve? Akkor raktárra aggódsz most.
4/4 A kérdező kommentje:
Most már nem aggódok, mert amit az előző kommentelő írt, segített. És azért aggódtam, mert borzalmas volt, hosszú és a szokásos "álomból kilépéses" módszereim nem váltak be. pl: álmon belüli halál esetén átkerültem egy tök más, de ugyan olyan rémisztő álomba.
2016. jún. 2. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!