Valaki hajlandó lenne segíteni ebben?
Figyelt kérdés
Hogy hol található esetleg ingyenesen pszichológus, vagy valamilyen terápiás segítség?
Nem tudok egyedül kimászni a gödörből.
Sokszor annyira magam alatt vagyok,hogy öngyilkos akarok lenni, csak hogy megmeneküljek végre a kínszenvedés elől.
Vagy ez, vagy a halál. Nem tudom ezt tovább folytatni.
Valaki segítene esetleg, hogy találjak szakrendelést?
2016. máj. 29. 23:41
1/8 anonim válasza:
Ingyen pszichológust nem hiszem hogy találsz, az is egy szolgáltatás és hát a drága jó kapitalizmusban ingyen semmi sincs
Nincs valami megbízható ismerősöd akivel tudnál beszélgetni?
Vagy ha gondolod írhatsz privátban
4/8 anonim válasza:
Vagy menj el a házi dokidhoz,hátha tud ajánlani vlkit
5/8 anonim válasza:
Elsőkörben felhívhatod a lelki elsősegély szolgálatot, nekik beszélhetsz a gondjaidról, és ők biztosan el tudnak irányítani a megfelelő helyre.
6/8 anonim válasza:
A helyi pszichiátriai gondozóban érdeklődj, vagy a háziorvosodnál.
7/8 anonim válasza:
116 111 - ezen a telefonszamon tudnak neked segiteni , lelki segelyvonal, ok biztos ajanlanak megfelelo orvost is
8/8 anonim válasza:
Tündérhegyet próbáld meg,ha érdekel irj rám én már voltam ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!