Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hol találhatnék olyan embert,...

Hol találhatnék olyan embert, aki hajlandó lenne ebben segíteni? Vagy van tippetek más megoldásra?

Figyelt kérdés

Szóval,arról lenne szó,hogy kellene nekem egy darab kitűző,amit majd ajándékba szánok.Viszont tapasztalataim azt mutatják,hogy neten nem éri meg rendelni,egyrészt mert sok oldal csak ipari mennyiségben szállít,másrészt meg,ha mégis sikerülne egy darabot rendelni, akkor a postaköltség lenne aránytalanul magas.

Ezzel szemben,ha jól gondolom, a nagyobb városokban vannak (papír-írószer talán?) boltok, ahol nem jelent problémát egyetlen darab kitűzőt elkészíttetni.

Emiatt arra gondoltam,hogy megkérnék egy városi emberkét,hogy intézze el nekem a dolgot, aztán a kész kitűzőt elpostázná.

Egy elég kicsi faluban élek, nyomtatóm nincs, barátaim csak messze, tehát jobb ötletem nincs.

Ha esetleg valaki ismer olyan oldalt, ami megfelelne a kritériumoknak, akkor szívesen veszem.Meg az alternatív megoldásokat is.

2015. dec. 2. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Írja, hogy egyedi tervezést is vállal, csak írd meg neki, hogy milyet szeretnél és mennyi lenne így.

2015. dec. 2. 20:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nála csak előreutalással lehet fizetni, nekem pedig utánvét kéne, de azért köszönöm szépen a válaszod.:)
2015. dec. 2. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ötlet kivitelezhető, de utánvéttel nem fogja neked ezt egy idegen vállalni.
2015. dec. 3. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Már találtam vállalkozót.:)
2015. dec. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!