Ebben az időben hajlandó lesz felírni valamelyik bőrgyógyász gyógyszert?
Voltam már egynél 3 hónapja,két és egy hónapja is,aki ugyan mondta hogy erre az esetre már gyógyszeres kezelés kell,viszont nem volt hajlandó felírni,mert nyáron tilos,mindig csak 2 krémet írt fel,persze ő is tudta,hogy nem fognak hatni,konkrétan meg is mondta.
Nem szívesen mennék vissza hozzá,mert félek,hogy most sem fogja felírni,az viszont végleg padlóra tenne.
Szóval maga a kérdés az lenne,hogy ismer valaki Budapesten belül olyan bőrgyógyászt aki felírna nekem Sotretet vagy bármit ami segítene. Főleg olyanok felé irányul a kérdésem akiknek ezen a nyáron írta fel az orvos,még egyszer nem szeretném ha elutasítanának,már így is szenvedtem eleget. Köszi a válaszokat :)
Amelyik orvos felírja nyáron, azt kötelezném a diplomája visszaadására. Nem poénból mondta a doki, elhiheted, a fény elég csúnya dolgokat tud tenni a bőröddel, ami egész életre nyomot hagy rajta.
Október közepe körülre kérj időpontot, addig még bírd ki valahogy. Akkor már fel fogják írni, persze a magas faktorú fényvédelem akkor is kötelező lesz mellette folyamatosan - különösen havas időben ügyelj majd rá.
Addig meg foglald le magad az egyéb vizsgálatokkal - vérvétel, góckutatás, endokrinológia, allergiavizsgálat ha még nem volt meg, mert hiába szeded a sotretet és roncsolod a májad, ha a probléma kiváltó oka nincs kezelve, a kúra után ott leszel, ahol a part szakad. Sőt, ha kiiktatod az okot, lehet nem is lesz szükség ilyen erős gyógyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!