Ha lézeres kezelést végeztetek az arcomon - fiú vagyok- akkor elvileg minden anagén fázisban lévő szőrtüsző kinyúvad? NEM IPL hanem orvosi LÉZER! és nem kozmetikus hanem BÖRGYÓGYÁSZ végzi. Köszönöm.
csak mert olvastam hogy az arcon 70% van anagén fázisban, és akkor elvileg már az első kezelés után látványos eredményem lehet? 2 havonta kell menni kezelésre, kb 3-6 alkalom mire teljesen tiszta lesz a bőröm. fiatal vagyok, és a szőrzetem elég gyér.
f
több oka is van. első, és legfontosabb: utálok borotválkozni.
A második: nem illik hozzám se a borosta, se a szakáll, mert eleve széles az állkapcsom.
A harmadik: esztétikailag szebb egy sima bőr mint sok apró kis fekete pötty a nap végére.
A negyedik: A sok éves folyamatos borotválkozás rengeteg mikrovágást ejt az arcbőrön, így maga az arcbőr is séröl, csúnyáb lesz, sosem lesz többé sima.
és még van, csak most hirtelen ez jutott eszembe :)
te is fiú vagy ha megkérdezhetem? Én azt olvastam hogy az IPL nem hatásos, mert valójában nem öli meg a szőrtüszőt, hanem csak lelassítja annak működését. én pedig tényleg végleges megoldást szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!