Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha lézeres kezelést végeztetek...

Ha lézeres kezelést végeztetek az arcomon - fiú vagyok- akkor elvileg minden anagén fázisban lévő szőrtüsző kinyúvad? NEM IPL hanem orvosi LÉZER! és nem kozmetikus hanem BÖRGYÓGYÁSZ végzi. Köszönöm.

Figyelt kérdés

csak mert olvastam hogy az arcon 70% van anagén fázisban, és akkor elvileg már az első kezelés után látványos eredményem lehet? 2 havonta kell menni kezelésre, kb 3-6 alkalom mire teljesen tiszta lesz a bőröm. fiatal vagyok, és a szőrzetem elég gyér.

f

2014. aug. 25. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, biztos, hogy hatásos lesz és már elsőre látványos, nekem sima házi IPL-lel is látványos változás volt. Egyébként miért akarod ezt megcsináltatni?
2014. aug. 25. 18:23
 2/5 A kérdező kommentje:

több oka is van. első, és legfontosabb: utálok borotválkozni.

A második: nem illik hozzám se a borosta, se a szakáll, mert eleve széles az állkapcsom.

A harmadik: esztétikailag szebb egy sima bőr mint sok apró kis fekete pötty a nap végére.

A negyedik: A sok éves folyamatos borotválkozás rengeteg mikrovágást ejt az arcbőrön, így maga az arcbőr is séröl, csúnyáb lesz, sosem lesz többé sima.

és még van, csak most hirtelen ez jutott eszembe :)

te is fiú vagy ha megkérdezhetem? Én azt olvastam hogy az IPL nem hatásos, mert valójában nem öli meg a szőrtüszőt, hanem csak lelassítja annak működését. én pedig tényleg végleges megoldást szeretnék.

2014. aug. 25. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, én lány vagyok, csak a világos bőrömhöz elég sötétek voltak a szőrszálaim, azért vettem egy otthoni IPL gépet és bevált, már kb. nem is kell szőrtelenítenem, engem az sem zavar, ha ez "nem végleges"... :) De te biztos vagy benne sosem bánnád meg? Azért ez egy férfi szempontjából szerintem elég drasztikus lépés. :/
2014. aug. 25. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:
áh. annyira nem drasztikus ez. nem bánnám amúgy :) úgyis mindig borotválkozom.
2014. aug. 25. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Az anagén fázisban lévők soha nem nőlnek ki újra.
2014. aug. 26. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!