Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Állandó gyomorideg! Mit tegyek?

Állandó gyomorideg! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szörnyű, ezzel kelek, napközben is sokszor rám tör és akkor gyomorfájás, hasmenés, hányinger... Ha kicsit sikerül elterelni a figyelmem elmúlik, de az addig is tart.. aztán megint rosszul leszek. Mellesleg rettenetesen félek a hányástól, ami rátesz, hogy bepánikolok, hogy nehogy hányjak és csak még rosszabbul leszek. Az okokat nem lehet megszüntetni és nincs is ördögien nagy baj, csak én fújok fel és agyalok túl mindent, felesleges dolgokon stresszelem magam. Annyi sok jó dolgot csinálhatnék, de elveszi a kedvem, hogy léptem nyomon rosszul vagyok, így nem lehet élvezni semmit. Próbálkoztam nyugtatókkal, nem igazán segítettek csak az erősebbek, de azok meg annyira kiütöttek, hogy azért lettem használhatatlan, de legalább pihenni tudtam nyugodtan. Pszichológusnál is voltam, alkalmaztam amiket ajánlott, de valamit tuti rosszul csinálok, mert nem működik
2016. máj. 25. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Tréningeket több feltáró módszereket keress és egy kineziológushoz is menj el .
2016. máj. 25. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Görcsoldós nyugtatót próbáltad már? Pld. Rudotel
2016. máj. 26. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!