Pánik /szorongás /kétségbe esés?
Szia!
Én azt javaslom, keress fel egy pszichológust, mert nem biztos, hogy a gyógyszer segít, vagy önmagában elég. Az csak a tüneteket enyhíti, ez egy szorongásoldó.
"kezdtem figyelni a légzésem.. És próbáltam manuálisan irányítani.. Mintha nem jönne az inger a következőre, ézért én rá segítek."
Ezt hogy érted? Kifejtenéd bővebben, hogy mire figyelsz, ha nem lélegzel?
igen szívesen...hátha tudtok benne segíteni..
Hetekkel korábban kezdődött..elsőnek csak egyszer-egyszer. már majd nem elaludtam, bóbiskoltam,és arra riadtam, mintha nem vettem volna levegőt..utána figyeltem hogy rendesen vegyek..túlzottan koncentrálok a levegővételre és úgy tűnik mintha nem rendesen csinálnám..mintha nem jönne az inger a következő levegővételre..mostanra odáig fajult, hogy órákon keresztül másra sem figyelek,csak erre és görcsösen próbálom..ettől is fájhat már a mellkasom is...ma is volt..reggelente mikor megébredek 3-4óra magasságában, ez az első gondolatom és ezért nem tudok vissza aludni. idegesen kelek...ezért kell a frontin...minden másnap epét hányok...nagyon ritka ha el tudom terelni a figyelmem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!