Miért van az hogy egyik pillanatban semmi baj a másikban meg robbanok szét?
Figyelt kérdés
Semmi előzménye nincs, nem idegesit fel semmi, de hirtelen úgy megváltozik a kedvem. Van úgy hogy elkezdek szorongani és nem tudok ezzel semmit csinálni. Félek hogy nem felelek meg.2016. máj. 23. 12:39
1/3 anonim válasza:
Valami oka csak van?
Ennyiből nehéz megmondani..Ha pl. ülsz nyugodtan a fotelben és tv-t nézel a családdal..egyik pillanatban felpattansz és a földhöz vágod a távirányítót mondván, hogy "Elegem van!!!" majd elviharzol- akkor nagy a baj. Gondolom nincs így, szóval valami előzménye csak van.
Pszichológus biztos tud segíteni neked.
2/3 A kérdező kommentje:
Már én is azon gondolkodtam hogy el kellene mennem ő csak tudja mi a baj. Köszönöm a válaszod.
2016. máj. 23. 14:27
3/3 anonim válasza:
Ismerem az érzést velem is van ilyen. Nagyon durván szoktam. Ritkult az utóbbi években de tegnap megint volt. Kezelésre járok és bízok mást nem tudok tenni.
Menj el orvoshoz, valsz gyógyszert ad de már azt mondom az is jobb, mint állandóan szorongani meg szerencsétlenkedni. Én évekig halogattam, szenvedtem vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!