Az a problémám, hogy lassan öt hónapja vagyok munkanélküli, és 2héte tart a problémám, hogy hangulatingadozásaim vannak, egyik pillanatban jókedv, a másikban szorongás és rosszkedv. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Félek, hogy megőrülök..2008. okt. 17. 14:39
1/3 anonim válasza:
Szia! Sajnos én is pont igy vagyok. Hogy miért van? Egyértelmű: sikerélmény hiány. Én már lassan kezdek megőrülni az otthoüléstől. Foglald el magad. Főzzél, süssél sütiket, takarits, menj el sétálni vagy bicajozni. Keresd fel a rég nem látott barátokat. Én is csak igy tudom elfelejteni a problémáimat és kiengedni a fáradt gőzt. Figylj oda jobban magadra. Szépitsd magad, ez jót tesz a külsődnek és a lelkednek is. Kitartás!!! Sok rossz után mindig jön a jú hullám, csak türelmesen ki kell várni.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor ugye nem őrültem meg? ja és beképzelek magamnak mindeféle betegséget,és egész nap itthon ülök,lehet ez a hosszas itthonlétttől?
2008. okt. 17. 14:54
3/3 anonim válasza:
Nem, nem hiszem.
Az a gond a munkakereséssel, hogy manapság 99%-ban sikertelen tevékenység. Kevés ilyen dolog van még, ami ennyire frusztráló (talán néhány ügynöki és reklámmunka).
Ez pedig nem normális embernek való. Ilyen gondolatai támadnak tőle, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!