Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert reagalok igy? Emiatt...

Miert reagalok igy? Emiatt felek a pszichiatertol.

Figyelt kérdés

Nem szeretek sirni masok elott (ki szeret?) es nem is szoktam soha.

Amikor viszont nemreg eloszor voltam pszichiaternel es valamivel kapcsolatban azt mondta nekem, hogy ertekes es jo ember vagyok, azon elbogtem magam. Megkerdezte hogy miert sirok, de mivel en sem ertettem, azt mondtam, hogy azert, mert most beszelek errol eloszor barkivel is (a problemamrol, amivel elmentem).

Amugy sem hiszem el soha, amikor valaki dicser es biztos vagyok abban, hogy sosem mondjak komolyan.

Miert reagaltam ilyen idiotan? Felek, ugyanez lesz, ha legkozelebb megyek. Valaki erti ezt?

Es ha kerhetem, ne nevezzetek hazugnak, mint egy masik kerdesemnel. Rosszulesik. Nem tudom kivel megbeszelni a problemaimat, ezert kerdezek itt.

23N

2016. máj. 23. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a béka feneke alatt van az önbizalmad.
2016. máj. 23. 22:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi. :) addig en is eljutottam. De azt nem ertem, miert sirok? Szegyenkezem esetleg? Nem tudom megitelni. Vagy szimpla onsajnalat? Itthon ugy neveltek, hogy aki sir, az csak sajnaltatja magat, nincs is baja igazabol.
2016. máj. 23. 22:50
 3/5 anonim válasza:

Sírni nem szégyen. Nem reagáltál idiótán, csupán jól esett a dicsérete :)

És? Ha megint elsírod magad mi lesz? Semmi. Nem ítél el senki ilyen miatt..

A dicséreteket pedig vedd komolyan!:) Kicsit higgy magadban jobban :) akár változtass a külsődön, ha az könnyebb lenne neked

2016. máj. 23. 23:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Meghatódtál, mert valaki kedveset mondott rólad.
2016. máj. 23. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Túl érzelmes vagy. Én beszédkor vagyok ilyen. Éppen ma akartam mondani egy ismerősömnek, hogy mennyire rossz lenne ha bármi történne a szeretteimmel és a rossz kapcsolat ellenére mindig amikor kìvánni lehet (szülinap, hullócsillag stb.) mindig ezt kìvánom, hogy ne történjen semmi rossz velünk, egyszerűen nem bìrtam elmondani el akadt a szavam, meg is könnyeztem, akkor elég kellemetlen volt, de legalább látják, hogy a szìvemből beszélek!!!

Pedig egyáltalán nem jellemző a stìlusomra az érzelgés.

Sőt mindig lenéznek, hogy mindent mennyire szűkszavúan fogalmazok meg.

Ha egyszer elkezdek valamit részletezni, akkor azzal már könnyek is járnak, ha olyan a téma.

A szavaknak ereje van!!!

Ne aggódj, biztosan ō is aranyosnak vèlt, amikor sírtàl ebben a nagykèpū, torz vilàgban, ahol mindenki elolvad magàtòl, amikor tükörbe nèz ès a bòkokat meg termèszetesnek veszik.

2016. máj. 24. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!