Ha egy férfit zavar, mikor egy nő hanggal is kifejezi örömét az orgazmus alatt, az utalhat valamilyen pszichés zavarra? Az Asperger-szindrómának vagy a nárcisztikus személyiségzavarnak lehet ilyen megnyilvánulása?
# 11 Az, hogy a srác teljesen néma, még talán jobban zavarja, mint az, hogy ő maradjon csendben. Mondjuk a fiú nem mondta ki, hogy ne adjon ki hangokat, de egyértelmű, hogy nem szeretné, ezért a tesóm visszafogja magát, de azt mondja, úgy nem az igazi, hogy figyelnie kell erre, vagyis nem engedheti el magát teljesen, ráadásul pont akkor, amikor ez a legjobban esne, pedig állítása szerint nem is hangos.
# 12 Vannak bizonyos jelek, amikből erre következtettem. Eléggé önző, és sokszor annyira csak magára figyel, hogy úgy gondoltam, itt is csak a saját öröme a lényeg. A nárcisztikusok belül leértékelik a többieket, és képtelenek felismerni, átélni, hogy mit éreznek mások. Kiválasztottnak, és sikeresnek érzik magukat, ezért úgy hiszik, megérdemlik, hogy a többiek kiszolgálják az ő igényeiket, ezért jutottam arra a következtetésre, hogy talán a szexhez is hasonlóan állnak hozzá.
Nekem nem volt még nárcisztikus emberrel dolgom, fogalmam sincs, hogy a szexben hogy viselkednek, lehet, hogy úgy van, ahogy te írod. Mindenesetre furcsa, hogy a kapcsolatuk elején semmi problémája nem volt a hangokkal, csak az utóbbi időben köt bele mindenbe.
A volt férjem nárcisztikus személyiségzavarban szenved. Kifejezetten élvezte, ha hangos voltam, idővel rájöttem, hogy azért, mert az egóját növelte.
Viszont ő csendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!