Miért kapnak olyan nehezen segítséget a pedofilok a gyógyuláshoz?
Kedves kérdező!
Az emberekben nagy felelem vagy egy pedofil iránt. Szerintem látod a legtöbb válaszon is. Nem tudják elkülöníteni,hogy valaki beteg,és nem tesz ettől még bűncselekményt. Az emberek fejében az van,hogy egy pedofil gyerekeket molesztál. Emiatt teljesen jogosan félnek és elutasítóak. Értsd meg a bizalmatlanság okát,hogy mindenki félti a környezetét/családját/gyerekeit ilyen esetben. Én azt is értem,hogy egy hetero,meleg es pedo is fel tud izgulni,de ettől még nem kell egyiknek sem erőszakot elkovetnie, a testi vágyakat lehet kezelni (és gyógyítani, ha rendellenes). A bizalmatlanságot érezni fogja egy pedofil addig ,amíg meg nem gyógyul. Minden esetre én nem ítélkezek,ha nem bánt senkit és jár terápiára,megodja a problémáját. Ha nem oldja meg és nem tesz ellene semmit,mert elsüllyed a szégyenkezésben,akkor joggal neheztelhetnek szintén rá,hogy miért nem teszi magát rendbe. Rajta múlik a saját élete.
"Gyuloletbeszed"
Itt egy 11 eves gyerek arrol beszel, hogy az o kulturajaban a kotelezo hazassag gyermekkorban egyenlo a hallal.
De te gondolom angyal vagy! Vegulis te csak arra csavarod ki a rudit, hogy egy fejletlen gyereket molesztalsz, aki nem erti mi torteni vele. Mivel egy felnott no undorodik toled, ezert szegeny kolykod huznad fel.
"De meg nem eroszakoltal meg senkit".
Ennyi erove a rendorseg nem vesz oriztebe, ha kiallsz egy bombaval orditani a foterre, csak akkor ha mar felrobbantottad magad.
Gusztustalan beteg allat vagy. Itt irja egy csaladany, hogy a gyereket felti toled es minden rosszat kivan neked. Pusztulj el.
21-es, rajta múlik, persze.
Meg azokon is, akik hatnak rá.
Analógia: ha egy rákbeteget elriasztanak az orvostól, akkor meghal. Pedig élhetne is...
A lehetőségeket nem fogják bővíteni. Nagyon komoly pszichés betegek sem kapnak segítséget. Korábban fejtettem ki,hogy az egészségügy mentális/pszichés része mennyire leépítés alatt áll. A kormánynak nem érdeke segíteni neked vagy más betegnek úgy néz ki. Szerintem ezt nem kell kifejtsem az egészségügy mégis milyen az országban. Az már másik kérdés,hogy miért nem az egészség a legfontosabb bizonyos költségvetések helyett...
Igen,drága. Ezt nagyon jól tudom. Én havi 50ezret sajnos simán kifizetek,mert valamiyen problémámban segítséget kérek. Ennyibe kerül és ez nagyon sok. Ez azzal jár,hogy esetleg szobatársakkal laksz,hogy megélj és kifizesd vagy nem eszel mindig húst és keveset költésze kajára,keveset mész fizetős helyekre és a cuccidra,ruhákra is keveset költész. Olcsóbban veszel meg mindent otthonra. Ezzel jár,ha gyógyulni akar az,akinek nincs +pénze.
Nekem nem ilyen nagy dologba kell segítséget kérjek,mégis azt mondom minden pénzt megér,ha én utána lelkileg már jól érzem magam a bőrömben.
Ha nagyon nincs pénzed egy pszichiátriát tudok javasolni,ahol napi szinten foglalkozik veled pszichológus. Ha én nem tudnék a dokira spórolni ezt tenném. Mindent beáldozok a saját lelki egészségem érdekében. Akinek komolyabb baja van annak főleg ezt kéne tennie.
Jelents fel gyuloletbeszedert.
Nem banod, ha a pofaddal az osszes ovoda es jatszoter kornyeket kitapetazzuk? Szerintem gyermekes csaladoknak joga van tudni, hogy a kornyezetukben egy elmebeteg szexualis ragado el.
Nem szeretsz feljelentgetni?
Talan csak azert nem, mert a rendor par "kellemetlen" kerdest tenne fel a szellemi epseged es a vagyaidrol kapcsolatban?
Talan cak nem felsz, hogy nyilvantartasba vesznek?
To jo eg, el sem tudom kepzelni miert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!