Miért kapnak olyan nehezen segítséget a pedofilok a gyógyuláshoz?
A fantom genek lete puszta feltetelezes. Altalad. Homo gen nincs.
Ha ennyire segitseget akarsz, jelentkezz a rendorsegen.
Ok. Akkor megint újra reagálnék,mert ezt nem lehet szó nélkül hagyni.
Teljesen mindegy,hogy van-e hajlamosító gén vagy nincs. A kérdés nem ez volt, így ezzel nem is akarok foglalkozni. (egyébként megjegyzem,hogy sok dologravan hajlamosító génünk pl skizo,mentális betegség. Nem akarom a melegséget ezzel párhuzamba állítani,de azt szeretném ezzel kifejezni,hogy lehet segítséget kérni. Én ezt egy bonyolultabb lelki folyamatnak látom,hogy hogy alakulhat ez ki és milyen hátások erősíthetik. Gondolok itt a rossz apa mintára, férfiasság nem elfogadására stb. Jó,ha ezekről a melegek is tudnak és maguk eldöntik mit kezdenek ezzel,én nem kívánok beleszólni a dolgaikba).
Viszont a te kérdésedre visszatérve,igen nehéz ilyen pszichológust keresni és tényleg drágák. Ezekkel tisztában vagyok. Ettől függetlenül szükséges nagyon. Sztk-t meg szerintem el lehet felejteni... Szóval,ha kell a fél országot is felhívnám,hogy segítséget kérjek. Előbb-utóbb találnék valakit. Ez csak nem kivitelezhetetlen. Vagy te annak látod?
A bűncselekményes témával kapcsolatban a kasztrálást én is erősíteném. Mindenkit kasztrálni kéne,aki szexuális erőszakot követ el. Viszont valaki beteg,segítséget kér és nem szándékozik bántani vagy hülye gumibabát venni,hogy kiélje vagy meg is erősítse a betegséget. Amíg foglalkozik a lelkével,pszichéjével és kap segítséget minek kasztrálni? Betegről van szó és nem bűnözőről.A bizalmatlanságot persze megértem. Aki meg már bűnöző legyen meleg,hetero vagy pedo esetleg bármi más ott már a drasztikus megoldást én is támogatnám.
14-es, téged sem értelek, miért beszélsz erőszakról. Abban kellene bátorítani őket, hogy keressenek segítséget, forduljanak orvoshoz.
Amíg ehelyett félelemkeltés van (amit te is teszel), addig nem lesz kevesebb pedofil.
Tehát a lehetőségeket kellene bővíteni.
És a pedofilok elleni gyűlöletbeszédet kritizálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!