Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért kapnak olyan nehezen...

Miért kapnak olyan nehezen segítséget a pedofilok a gyógyuláshoz?

Figyelt kérdés
Gyűlöletbeszédből sok van, de bátorításból kevés. Pedig mindenkinek jobb lenne, ha fordítva lenne.

2016. máj. 13. 10:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
0%

A fantom genek lete puszta feltetelezes. Altalad. Homo gen nincs.

Ha ennyire segitseget akarsz, jelentkezz a rendorsegen.

2016. máj. 13. 11:13
 12/45 A kérdező kommentje:
Ki beszél itt erőszakolókról? Igen, akkor vagy agymosott, ha szerinted minden pedofil erőszakol.
2016. máj. 13. 11:13
 13/45 anonim ***** válasza:

Ok. Akkor megint újra reagálnék,mert ezt nem lehet szó nélkül hagyni.

Teljesen mindegy,hogy van-e hajlamosító gén vagy nincs. A kérdés nem ez volt, így ezzel nem is akarok foglalkozni. (egyébként megjegyzem,hogy sok dologravan hajlamosító génünk pl skizo,mentális betegség. Nem akarom a melegséget ezzel párhuzamba állítani,de azt szeretném ezzel kifejezni,hogy lehet segítséget kérni. Én ezt egy bonyolultabb lelki folyamatnak látom,hogy hogy alakulhat ez ki és milyen hátások erősíthetik. Gondolok itt a rossz apa mintára, férfiasság nem elfogadására stb. Jó,ha ezekről a melegek is tudnak és maguk eldöntik mit kezdenek ezzel,én nem kívánok beleszólni a dolgaikba).

Viszont a te kérdésedre visszatérve,igen nehéz ilyen pszichológust keresni és tényleg drágák. Ezekkel tisztában vagyok. Ettől függetlenül szükséges nagyon. Sztk-t meg szerintem el lehet felejteni... Szóval,ha kell a fél országot is felhívnám,hogy segítséget kérjek. Előbb-utóbb találnék valakit. Ez csak nem kivitelezhetetlen. Vagy te annak látod?

A bűncselekményes témával kapcsolatban a kasztrálást én is erősíteném. Mindenkit kasztrálni kéne,aki szexuális erőszakot követ el. Viszont valaki beteg,segítséget kér és nem szándékozik bántani vagy hülye gumibabát venni,hogy kiélje vagy meg is erősítse a betegséget. Amíg foglalkozik a lelkével,pszichéjével és kap segítséget minek kasztrálni? Betegről van szó és nem bűnözőről.A bizalmatlanságot persze megértem. Aki meg már bűnöző legyen meleg,hetero vagy pedo esetleg bármi más ott már a drasztikus megoldást én is támogatnám.

2016. máj. 13. 11:35
 14/45 anonim ***** válasza:
52%
Miért Te egy megerőszakolt gyereket, vagy az erőszaktevőt védenéd? Ugyan már.. Mit érünk el azzal, hogy BÁTORÍTJUK? a pedofilokat. Mivel bátorítanád? "Jajj, ne izgulj már fel gyerekekre". Vagy mégis mit gondoltál? Anyaként nagyon remélem, hogy az ilyenek a pokol legmélyebb bugyraiban fognak csücsülni az örökkévalóságig. :)
2016. máj. 13. 11:35
 15/45 A kérdező kommentje:

14-es, téged sem értelek, miért beszélsz erőszakról. Abban kellene bátorítani őket, hogy keressenek segítséget, forduljanak orvoshoz.

Amíg ehelyett félelemkeltés van (amit te is teszel), addig nem lesz kevesebb pedofil.

2016. máj. 13. 11:38
 16/45 A kérdező kommentje:
13-as, nem kivitelezhetetlen, csak nehéz. És akinek nincs pénze, annak nincs pénze. Ki tud kifizetni alkalmanként 8-10 ezret (minimum)?
2016. máj. 13. 11:40
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. Oké, amíg nem erőszakol mondjuk, Te, hogyan fogod megtudni, hogy az illető pedofil? Nem fog kiállni a főtérre egy táblával, hogy pedofil hajlamaim vannak.. Sajnos a legtöbbje már akkor derül ki, amikor meg van a baj.
2016. máj. 13. 11:40
 18/45 A kérdező kommentje:

Tehát a lehetőségeket kellene bővíteni.

És a pedofilok elleni gyűlöletbeszédet kritizálni...

2016. máj. 13. 11:41
 19/45 A kérdező kommentje:
14-es, nem értelek, miért kellene tudnom?
2016. máj. 13. 11:42
 20/45 A kérdező kommentje:
Gondolkozom egy anonim pedofilok facebook csoporton.
2016. máj. 13. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!