Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan tudnék segítséget kérni?

Honnan tudnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés

Vagdosom magam - meghalni nem akarok, nem is az ütőeremnél vagy valami hasonló helyen, hanem ott ahol tudom, hogy nem lesz nagy gond belőle. Egyszerűen... megnyugszom utána, egy kis időre. Nagyon stresszes időszakom van most és ez a kis nyugalom, amit utána érzek egyszerűen felszabadító. De persze utána verem a fejem a falba (nem szó szerint), hogy mekkora hülyeséget művelek. A családomnak nagyobb gondja is van éppen (nem, nem önsajnáltatásból, nekik most tényleg másra kell koncentrálniuk, ami őket is legalább annyira kikészíti, mint engem), az iskolapszichológusban pedig nem bízok (kifejtem privátban, ha valaki szükségesnek látja)

Kihez fordulhatok ilyen esetben?

2016. ápr. 15. 21:49
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia

Tudom minden második ember ezt mondja de ne árts magadnak!

Egyszerűn nem éri meg. Ha azt mondom tapasztalat elhiszed? :)

2016. ápr. 15. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Szeretném és igyekszem elhinni, de néha nem bírom ki, viszont a fejemben tartom és megpróbálok rá hallgatni, köszönöm :)
2016. ápr. 15. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Kifejtheted, talán van rá megoldás
2016. ápr. 15. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
SZerintem a sulis pszichológussal sem lenne semmi baj, de vannak ingyenes tanácsadások is, meg persze a magánrendelés.
2016. ápr. 15. 22:25
 5/6 anonim válasza:
Ha gondolod és van kedved, nekem írhatsz privátban.
2016. ápr. 16. 09:28
 6/6 anonim válasza:
Én átszoktam magam bántásáról, más bántására. Ez is megnyugtatott és utána elküldtek egy normális pszichológushoz.
2016. ápr. 16. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!