Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Na jó. Szeretnék segítséget...

Na jó. Szeretnék segítséget kérni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az exem miatt akivel távkapcsolatban voltam vagdosom magam de már annyira hogy néha van mikor szédülök, de egyszerűen képtelen vagyok őt elfelejteni. 8 hónapja szakított és 5 hónapja beszéltem vele utoljára mikor azt mondta jobb lesz ha befejezzük a beszélgetést. Viszont a haverja segítségével beszéltem vele 2 hónapja :) Nos, nem nagyok úgymond "agyilag beteg" de ezt már nem bírom elviselni. Egyszer nem találkoztam vele, 9 hónapig voltunk együtt, csak skypeon láthattam, viszont nagyon hiányzik ő is és minden. Kötődöm hozzá túlságosan is. Nem ő volt az első barátom, más barátom nem hiányzott ennyire pedig velük mindig találkoztam. Kérlek segítsetek mert ez már kibírhatatlan. Nevelési tanácsadóba is járok de semmit nem segít. Próbálom a figyelmemet másra terelni.. Pl. táncolok, röpizek, bulikba járok. De nem. 263km a távolság.
2015. dec. 7. 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:

"Egyszer nem találkoztam vele... Kötődöm hozzá túlságosan is."

Ezt a betegséget úgy hívják, hogy net-függőség. Elveszi a szabadságod, a lelked nyugalmát, a boldogság lehetőségét is A pszichológus segíthet, de csak ha te is akarod, hogy megszűnjön, ha szabad akarsz lenni.

2015. dec. 7. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:
"Próbálom a figyelmemet másra terelni." - nem lehet, hogy pont ez a baj? Nem ezt csinálod kezdettől fogva? Nem tudom, csak kérdezem. Hogy nem-e menekülsz. Szembenéztél azzal, ami történt? Feldolgoztad? Rágódtál rajta? Álmodtál vele? Sírtál? Megélted a veszteséget?
2015. dec. 7. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!