Na jó. Szeretnék segítséget kérni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az exem miatt akivel távkapcsolatban voltam vagdosom magam de már annyira hogy néha van mikor szédülök, de egyszerűen képtelen vagyok őt elfelejteni. 8 hónapja szakított és 5 hónapja beszéltem vele utoljára mikor azt mondta jobb lesz ha befejezzük a beszélgetést. Viszont a haverja segítségével beszéltem vele 2 hónapja :) Nos, nem nagyok úgymond "agyilag beteg" de ezt már nem bírom elviselni. Egyszer nem találkoztam vele, 9 hónapig voltunk együtt, csak skypeon láthattam, viszont nagyon hiányzik ő is és minden. Kötődöm hozzá túlságosan is. Nem ő volt az első barátom, más barátom nem hiányzott ennyire pedig velük mindig találkoztam. Kérlek segítsetek mert ez már kibírhatatlan. Nevelési tanácsadóba is járok de semmit nem segít. Próbálom a figyelmemet másra terelni.. Pl. táncolok, röpizek, bulikba járok. De nem. 263km a távolság.2015. dec. 7. 17:19
1/2 anonim válasza:
"Egyszer nem találkoztam vele... Kötődöm hozzá túlságosan is."
Ezt a betegséget úgy hívják, hogy net-függőség. Elveszi a szabadságod, a lelked nyugalmát, a boldogság lehetőségét is A pszichológus segíthet, de csak ha te is akarod, hogy megszűnjön, ha szabad akarsz lenni.
2/2 anonim válasza:
"Próbálom a figyelmemet másra terelni." - nem lehet, hogy pont ez a baj? Nem ezt csinálod kezdettől fogva? Nem tudom, csak kérdezem. Hogy nem-e menekülsz. Szembenéztél azzal, ami történt? Feldolgoztad? Rágódtál rajta? Álmodtál vele? Sírtál? Megélted a veszteséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!