Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet az ÖNBIZALMUNKAT...

Hogyan lehet az ÖNBIZALMUNKAT erősíteni?

Figyelt kérdés

#lelki egészség #önértékrlés
2016. ápr. 30. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
EFT módszerrel.
2016. ápr. 30. 17:30
 2/7 anonim válasza:
100%
Figyelj! Szerintem ne a rosszat nézd magadban, hanem a jót. Írd fel egy lapra, hogy miben vagy jó, esetleg kérdezd meg a családtagjaidat, barátaidat arról, hogy miket szeretnek benned, és hogy milyen jó tulajdonságaid vannak. Persze ne vidd túlzásba, mert akkor nagy lesz a baj. Szerintem ez segíteni fog :)
2016. ápr. 30. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Példának okáért nem direkt hü**ének lenni egy jó kezdet lenne :)
2016. máj. 6. 07:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetőleg legyen mögötte valami.Tényleges tudás,munka ,eredmény .Anélkül csak hadova ,az egész.Pl: Kettes-hármas tanuló vagy ,hiába mondogatod,hogy okos vagyok,mindenki körbe fog röhögni !
2016. máj. 6. 08:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Pl: A gazdag embereknek azért van végtelen önbizalmuk,pedig esetleg síkhülyék,mert mögötte van valami .( pl vastag bankszámla)
2016. máj. 6. 08:39
 6/7 anonim ***** válasza:
en azt nem tudom.
2016. máj. 7. 17:33
 7/7 saveme ***** válasza:

Legegyszerűbb, ha belenézel egy nagyon éles tükörbe. Olyanba, amibe már kényelmetlen nézni, mert nem csalja el a hibáidat. Ha ezután megbarátkozol a valóságoddal, akkor onnantól nem nagyon fognak tudni megsérteni, vagy lenézéssel összezavarni, sőt a felfuvalkodásból eredő bukásokat is megspórolhatod.

Ilyen tükröt kaphatsz úgy, hogy ha akár vadidegenektől kérsz véleményeket magadról valami harmadik személy közvetítésével (ez a megjelenésedről, emberek pártatlan benyomásáról tájékoztat, ahogy valszeg te is látnád magad). A belső dolgok is mehetnek hasonlóan, de ahhoz ismerősöket kell kérdeztetni. Ez a módszer is csalhat egy kicsit, de ha esetleg Istentől keresel választ arra, hogy ő minek lát, az az aduász. Ő sokkal szebbnek, értékesebbnek tart. Ha azt az identitást veszed magadra, akkor érinthetetlen és vonzó leszel.

2016. máj. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!