Hogyan tudnám fejleszteni, erősíteni magamat mentálisan?
Befelé forduló, érzékeny típus vagyok, kívülről pedig próbálom keménynek mutatni magamat, ezzel keltve egy hamis látszatot magam előtt. Félek kicsit az emberektől, főleg ha több ember előtt kell beszélnem, előadnom magamat. Ezenkívül ingerlékeny is vagyok sokszor, könnyen fel tudom adni ha arról van szó, viszont mégis zavar a tudat, hogy nem tudtam megcsinálni.
Alapvetően szorgalmas típus vagyok, de a hangulatom (ami sajnos elég ingadozó), jelentősen képes befolyásolni a dolgokhoz való hozzáállásomat.
Köszönöm a válaszodat, ennyi idő elteltével is! :)
Azóta valamelyest javult a helyzet. Próbálok szocializálódni, minél több kontaktust teremteni idegen emberekkel is akár. Illetve, rájöttem, és ajánlották is, hogy a mások megsegítésével járó dicsőség erősíti az önbizalmamat, amit tapasztalhattam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!