Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy nyugodjak meg?

Hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés
Borzasztó gyomoridegem van (gyomorfájás, hasmenés, hányinger), tudom az okát és sajnos az ok nem megszüntethető. Hiába próbálok relaxálni, meditálni, másra gondolni egyszerűen nem megy, nem tudok megnyugodni. Már nyugtatót is vettem be, de nem segít. Kimennék sétálni egyet, de pánikbeteg is vagyok így olyanoktól félek, hogy az utcán fogok hányni, vagy ott fog menni a hasam, szóval nem merek. Ez már nem normális. Mit tegyek?
2016. ápr. 30. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
igyal sok folyadekot, akar vmilyen nyugtato teakevereket, de leginkabb a vizet javaslom. probalj elvonatkoztatni az ideg targyatol, nezz valamilyen filmet, tornazz, akar jogazhatsz is. egyel egy kis csokoladet. masszirozd meg a talpad, a halantekod, az arcod. ulj be egy kad vizbe valamilyen relaxalo zene mellett. jobbulast!!!!
2016. ápr. 30. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sajnos ezek gyakran az inger átélésétől szűnnek meg, azt értem ezalatt, hogy mondjuk sétálsz 20-30 métert kint, és nem történik gond, ez egy jó tapasztalat lesz, nem azt mondom, hogy másnap már 2 km-t sétálj, lehet ugyanannyit, csak időnként növeld is a távot. Persze lehet kevesebbről indulni. Próbáltad már ismerőssel a sétát? Lehet az elterelné a figyelmedet! :) Az egy nagyon jó dolog szerintem, ha belevisszük magunkat bizonyos szituációkba. Meg gondolj arra, hogy ez a szervezeted reakciója, tehát nem szabad arra gondolni, hogy kínos, nem tehetsz róla, nem alkoholizálsz (remélem).Azzal viszont vigyázni kell, hogy folyamatosan szoktasd magadat, mert én visszaestem, szerencsére nem voltak ilyen tüneteim, viszont a boltokban folyton követnek az eladók, mert azt hiszik, hogy lopni akarok...pedig csak szorult helyzetben érzem magamat, sajnos visszajöttek ezek, mert elszoktam a szituációktól...
2016. máj. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!