Aki anorexiás volt és meggyógyult utána milyen súlyú lett?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy az anorexiából gyógyultak mennyi idő múlva híznak vissza a normál súlyra és volt e olyan aki elhízott utána.2016. ápr. 23. 14:16
11/15 anonim válasza:
Szerintem függ, hogy milyen alkatú voltál a betegség előtt, mennyire könnyen híztál meg.
12/15 anonim válasza:
175 centihez 38 kg voltam 3 éve, most 59 vagyok. Kb. egy év alatt szedtem fel magam 55 kilóig, azóta 55 és 59 között ingadozok. A gyors hízás viszont sajnos látszik, tiszta striás vagyok mindenhol.
13/15 anonim válasza:
168cm, anorexia után 52kg. Mint az előző is irta, lassan kell visszaszedni a kilókat, nekem a kórházban napi 10dkg-ot kellett minimum, az még tartható
14/15 anonim válasza:
171 cm 37 kg volt a legkevesebb.. És én azóta sem tudok 44 kg fölé menni. Napi 100kcal-ról 1600ra növeltük, ennél többet én sem tudok és nem is akarok tenni az ügy érdekében. Megfelel a 44 kg.
Ez a harmadik évem, hogy stagnálok. 25 éves lány vagyok.
15/15 anonim válasza:
Mármint persze ingadoztam 40-44 között, voltam 45-46is néhány napra, de az lelkileg sok volt nekem. Én vagyok az az 1/3-ad aki javul, de nem gyógyul ki.. Amit tehetek, hogy igyekszem elkerülni azt az 1/3-ot, aki belehal z anorexiába.
Kérlek, gyere ki ebből, amíg lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!