Kinek volt már ismeretlen eredetű, hirtelen
hallásvesztése? Rájöttek utána mitől volt?
Meggyógyult már ebből valaki?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 12:05
1/9 anonim válasza:
Én csak fokozatos hallásvesztésről informálódtam az ismerősömtől, akinek meszesedést állapítottak meg a hallócsontoknál. Hirtelenről még nem hallottam. Esetleg nem lehet,hogy bekövesedett fülzsír okozza nálad?
2010. jan. 12. 12:12
2/9 anonim válasza:
Na nekem volt egyik pillanatról a másikra a bal fülem.
Több, mint egy hónapig ohne hang. Nagyon idegesítő volt. Aztán folyton szédültem ha nyitva, ha csukva volt a szemem. Voltam fül-orr-gégészeten, szemészeten, belgyógyászaton, neurológián és az okosok kiokoskodták, hogy semmi bajom...
A fülem magától rendbejött végül, bár voltam természetgyógyásznál és homeopátiás bogyókat kaptam rá. Sajnos nem emlékszem a nevére.
2010. jan. 12. 12:23
3/9 anonim válasza:
Nekem nyaron egyszer volt!Nagyon ijeszto volt! delutan rosszul voltam szedelegtem, aztan eros fejfajasom keltkezett,es este 8fele,meg elment a bal fulemre a hallasom nagyon megremultem, de a paromnak csak ugy mondtam,mintha misem tortent volna,mert igyis mazt hiszi hipohonder vagyok! aztan ejjel alig tudtam aludni,meg feltem mi lesz ha nem mulik el ,de delelottre elmult hala istennek! Nem mentem vele orvoshoz fogalmam sincs mi okozta talan egy verrog elakadhatott a fejfajas miatt,es amiatt lehtett nem tudom,de nagyon ijeszto volt feloldalra teljesen suket voltam! 21/L
2010. jan. 12. 12:25
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is a bal fülem, és én is szédültem előtte. Nem találtak sem vérrögöt, sem fülzsírt, a dobhártyám is ép. Egyik pillanatról a másikra megsüketültem. Pedig én annyira örültem volna annak a homeobogyónak a nevének!! :-) De sebaj, így legalább a reményem még megmarad. Ja, én szeptember közepén vesztettem el a hallásomat. És ez a diagnózis neve: ismeretlen eredetű, hirtelen hallásvesztés.
2010. jan. 12. 13:27
5/9 anonim válasza:
szegenykem uristen akkor mar nagyon regota van ez neked, nagyon sajnalom, mihamarabb gyogyulj meg azt kivanom!Probalj mindenkeppen keresni megoldast regisztralj be a hoxara ott rengetegen tudnak valaszolni neked
2010. jan. 12. 16:11
6/9 anonim válasza:
Szia,és a dokik akkor mit tettek?Nekem tavaly nyáron volt,70 százalékos halláskárosulás egyik fülemben.Nem volt begyulladva,nem volt zsíros sem.Engem befektettek a kórházba,mondván,hogy keringési rendellenesség lehet és cavintont és notropint kaptam vénásan kb. tíz napig,utána kezdett jobb lenni és szerencsémre helyre állt a rend,azóta is minden oké.Én is voltam neurológián,meg minden vizsgálaton és sehol semmit nem találtak.Azt mondták,hogy vírus is lehetett,de igazából nem tudták megmondani.Szerintem idegi alapon volt,mert fiatal édesapám pár hónapja halt meg és hosszú és fájdalmas rákos betegségét is végig éltem.
2010. jan. 13. 01:04
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is kaptam notropil infúzió kúrát, de semmi nem ért, szóval a doki széttárta a karját és azt mondta: fiatal még, szokja meg! Mondom köszönöm a jó tanácsot :-) Még jó, hogy van másik fülem :-)
2010. jan. 13. 09:48
8/9 anonim válasza:
Szia!
A homeopátiás bogyós vagyok:)
Szulfurt kaptam, amitől nem szédültem, meg visszajött a hallás.
De szerintem mindenképp menj el jó természetgyógyászhoz, mert remélem segíthet!
Jobbulást!
2010. jan. 13. 13:36
9/9 anonim válasza:
Na, ugyancsak a bogyós vagyok..:)
Nagyon ajánlom Dr Flórián Sándort az interneten megtalálod. Természetgyógyász meg még egy csomó más is egyben. Nekem a szédülés volt a komolyabb bajom, mint a hallás-mert menni is alig bírtam majd elestem... de csak ő tudott segíteni rajtam. A 2. kerületben rendel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!