Furán viselkednek velem az emberek, úgy érzem, hogy lehet van valami betegségem amiről csak én nem tudok. Nagykorú vagyok már és régebben jártam pszichológushoz. Valahol utána tudok nézni, hogy diagnosztizáltak-e nálam valamit?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 22:36
1/3 anonim válasza:
Nem tudsz utána nézni. Mivel nagykorú vagy, így kötelesek elmondani mi a bajod. Nem valószínű hogy titkolnának valamit. Mit értesz az alatt, hogy furán viselkednek veled szemben?
3/3 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel. Én is hasonló cipőben járok (legalább is a "Furán viselkednek velem az emberek" részben), de tudom miért van ez. Nálam a "viselkedésem" okozza, szétszórt vagyok nem tudom mit akarok, de ez főleg csak a bolti eladókkal van így. Ha tudsz kifejezett szituációkat mondani mikor érzed ezt akkor lehet tudok segíteni miért történhet ilyen. Fizikai/külső bajod valszeg nincs mert már szóltak volna. (szerintem nem vagy elég magabiztos) Egyébként meg le kell szarni ki mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!