Mi van olyankor amikor egy vezető pszichiáternek vannak nagyon durva gondjai?
Tényleg durva gondokról van szó (függőség, generalizált szorongás, erős suicid késztetés, stb), viszont egy vezető beosztású pszichiáter.
Na most nem paradox egy kicsit mondjuk az egyik beosztott orvosához fordulni "segítségért"?
Úgy értem, nyilván azonnal átlát mindent, minden próbálkozást vagy másképpen tehát azonnal tudja úgyis éppen mi mire irányul, miről szól, tehát egy pszichiáterrel nem olyan egyszerű pl. pszichoterápiát tartani, mintegy laikussal, hiszen ezt ő maga végzi más emberekkel, és furcsa egy helyzet állna elő.
Szerintetek mit tehet egy pszichiáter ilyenkor? Hova forduljon? Ráadásul úgy, hogy a karriere is megmaradjon?
szerintem is átmenetileg táppénzre kéne mennie, mert veszélyezteti a maga, és a kliensei egészségét.
De elég gáz az a hely is (nem működhet jól), ahol észreveszik ugyan, hogy bajban van a munkatársuk, de nem mernek szólni, mert ő a főnök...
Nem mindegyik pszichiátriai gondozó (és hasonlók) működnek jól.
Mikor problémám volt, és szakemberhez fordultam, több helyen is jártam, míg találtam egy megfelelőt.
(egyikben egy idegbeteg asszisztens beszélgetett a kliensekkel, ráadásul alapvető tudásbeli hiányosságai is voltak, a klienseket úgy alapból lenézték (ez az egész helyre jellemző volt, nemcsak az asszisztensre). a másikban bent cigizett a pszichiáter a rendelőjében, és lényegében csak gyógyszereket írt fel. Egy harmadik helyen találtam megfelelő szakembert, aki emberszámba vette a klienseit + hatékony terápiát is tartott, és nem cigizett bent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!