Miért nem tudom kontrollálni magamat?
Ebben nincs sok olyasmi ami egy átlagos fiatalkori felnőtté válásban ne szokott volna benne lenni.
Kisebb nagyobb mértékben ezeken mindannyian keresztül megyünk. Az önnevelés az egy egész élet munkája, nem kell mindjárt a kezdeti kudarcoknál kétségbe esni. Ha majd hatvan évesen is az lenne a baj, hogy a dühkitöréseidet nem tudod kezelni, na akkor lehet majd azon is elgondolkodni, hogy mit rontottál el.
Addig is azért néha próbálj meg Isten felé fordulni, olvasgass könyveket (pld A Viskó - William P. Young) nagyon izgalmas, érdekes, és tanít is az ilyen problémák kezelésében.
Ne is legyél vallásos, nem ezt javasoltam. Hiszen tényleg a vallásos emberek szoktak a legszeretettlenebbek lenni.
De, ha nem kezdesz el foglalkozni ezekkel a dolgokkal, és valamilyen hitere jutni, az önnevelésed, a jobbá, mit ne mondjak boldog emberré válni, esélytelen.
Az a könyv amit említettem, neked való. Tulajdonképpen egy krimi, de sok mindent meg fogsz érteni belőle, ha el olvasod.
Sok sikert kívánok, és kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!