Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy láthatnám magamat szépnek?

Hogy láthatnám magamat szépnek?

Figyelt kérdés
Vannak régebbről megmaradt sérüléseim, amik szerintem egyáltalán nem szépek és emellé nem vagyok a legvékonyabb sem. Legjobb barátom szerint csak azért látom magamat rondának és kövérnek, mert apám ezt "nevelte" belém vagy hogy mondjam... Ez egy kicsit bonyolult... És nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy tényleg emiatt látom magam ilyennek...
2016. ápr. 9. 11:31
 1/5 anonim válasza:
Hát ezt így sajnos nem tudom neked megmondani,hogy miért nem látod szépnek magad.Viszont ahhoz hogy mások szépnek lássanak ahhoz először magadat kell szépnek látnod.Másokra ne hallgass hogy pl."jajj de csúnya vagy".Szerintem igazából neked az önbizalmaddal van gond mert mindenkiben van valami szép. Próbálj önbizalmat gyűjteni...tudom hogy nehéz de meg lehet csinálni.
2016. ápr. 9. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Neked leginkább az önbizalmaddal van a baj. Az, hogy mennyire látjuk szépnek magunkat, belülről fakad. A boldog, kiegyensúlyozott ember jól érzi magát a bőrében. Egyébként elképzelhető, hogy apukád is hatással van rád. Sajnos a gyerekek szivacsként szívnak magukba minden bírálatot. szóval lehet, hogy apukád okozta a negatív énképedet. Ne foglalkozz vele, próbáld jól érezni magad a bőrödben. Vedd körül magad olyan barátokkal, akik tudnak értékelni.
2016. ápr. 9. 13:09
 3/5 anonim válasza:
Szép vagy! :) Mosolyog, nevess, érezd jól magad és még szebb leszel tőle. :)
2016. ápr. 9. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Homorú tükröt javaslok.
2016. ápr. 9. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért kéne szépnek látni valakinek magát.

Mindenki olyan, amilyen; ha szabályos az arca, akkor olyan, ha foltos, akkor olyan, ha szeplős, akkor olyan. Nem tud az ember mit csinálni úgysem, nem?

Ha ronda vagy, az sem baj. Ha kövér, az esetleg baj lehet, mert az egészség bánja, az izületek, az érrendszer. Hogy tényleg kövér-e valaki, azt könnyen ki lehet számolni, és ha valóban, akkor egészségesen le lehet fogyni.

Én nem tudom, hogy mennyire kell mindent a szülőkre, a nevelésre fogni, de ha úgy könnyebb, akkor könnyű a dolog, át kell nevelni magad.

2016. ápr. 25. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!