Ha egy pszichológus pár alkalom után ne ér el markáns változást akkor ott kell hagyni? Ezt egy Mérei-díjas pszichológus nyilatkozta.
Hallottam egy nyilatkozatot Mérei díjas klinikai szakpszichológus nyilatkozott. Azt mondta ha egy problémával/problémakörrel felkeresünk egy pszichológust és pár ülés után nem érzünk markáns változást (pár = max 10) akkor ott kell hagyni mert akkor oda ítéletnapig is járhatunk akkor se lesz semmi.
Na most én évek alatt 4 pszichológushoz jártam. Nem számolom össze hány ülésen voltam de ha heti 1-el számolunk évek alatt bőven százon felül. És mint írom nem egy orvos volt ez hanem 4.
Nulla zéró semmiféle változást nem ért el egyik se. De olyan szinten nem hogy nem is értettem egyiknél se hogy voltaképp mi a szarnak ülök én ott. Minek. Pofázunk pofázunk és a világon semmi se történik. De mi is történne. Hiszen csak pofázunk. Pofázásból meg soha se lett még semmi.
Most felmerül a kérdés hogy mégis mit vártam. Nem tudom.
De nem ezt. Ezt a nullát ezt a semmit. Azt hittem a pszichológus egy szakember, de én úgy vettem észre évek és 4 „szakember „ után hogy kb bárkivel leülhetnék pofázni, kiválasztok egy akárkit az utcáról és ennyi. Az se fog semmit érni, de ez se…
Minek az egész?
Most persze jön a duma hogy „ha én nem akarok tenni akkor”. Hát tessék mondani mit kell tennem és megteszem. A pszichológusok is ezt pofázták hogy „ha én nem”. És nekik is feltettem hogy oké én.. de MIT? MI A SZART? Amíg erre nincs válasz addig én csak a kezem tárom szét. Mondják meg mit kell csinálni és csinálom. De hogy én találjam ki azt is… akkor mi a szarnak a „szakember”. Én nem tudom kitalálni, úgyhogy ezt ne is feszegessük. Lapozzunk. És itt vége is a dolognak.
"Tessék dönteni, csinálni"
Oké. Döntök. Csinálom.
DE MIT??????
Na ez kérdés! Mit?
"Bocsi de ha én veszek egy gázpalackot és benne a használati utasítás hogy kell kezelni hogy ne robbanjon én úgy is kezelem és mégis robban akkor... akkor bizony az volt a hülye aki az utasítást adta!!!"
Ez után a mondat után azt várod, hogy a pszichológus utasítást adjon... neked tök mindegy, hogy ad utasítást vagy nem...Te már eldöntötted, hogy lógni fog, így lehet egy életen át hibáztatni másokat!
"Azt gondolom ez már a vicc kategória"
Érdekes nekem marhára semmi kedvem röhögni.
"Nézd háborúra vagy berendezkedve, borzasztó nehéz dolga van valakinek,"
Na ezzel teljesen egyetértek! Magam is (de tényleg) úgy gondolok magamra mint egy tankra. És a külvilágra meg mint lövedékekre amik rám tüzelnek.
Na tessék a feladat: át kell ütni a páncélt.
De eddig senkivel se találkoztam aki nemhoyg átütni akárcsak megkarcolni is tudta volna. lepkefing az összes orvos szakember meg bárki.
De hajrá várom azt aki beveti a páncéltörő lövedéket.
nem fogom megérni ezt úgy sejtem, olyan lövege senkinek sincs.
Illetve hazudok mert találkoztam egy (egy!!) emberrel életem során aki úgy csapta szét a páncélomat egy pillanat alatt mintha a szart. De egy pillanat alatt.
Eredmény: újjáépítettem magam de olyan erősre hogy ezt már az atyaúristen se bontja meg. Nem fogok még egy olyan emberrel találkozni. Ahhoz már öreg ez az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!