Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, párom 2 fajta...

Mit tegyek, párom 2 fajta xanaxot szed, de iszik rá? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Pàrom 2 fajt xanaxot szed.De iszik rà.És hazudozik.Mondta van munkàja mégsincs.Lassan kikéstülök.Megcsalt ,megbocsàjtottam neki.Új telcsi szàm van és ma jé....ő ir neki viberen.Mit tegyek .Aki tényleg szeretne segiteni az irjon csak.Köszönöm.
2016. ápr. 18. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%
Frontin és Xanax nem ugyanaz. Frontin gyengébb. Xanax erősebb.
2016. ápr. 18. 23:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de neked sem ártana megnézetned a ketyegődet...

Félsz tőle, de azért el nem mennél emellől a narkós idióta mellől, mert hogy "nincs hová mennie".

Tudod, ha te minimális mértékben sem akarsz törekedni, hogy változtass a sorsodon, akkor az magától nem fog változni.

Felőlem leírhatod privátban, de az a lényegen nem változtat.

Utolsó: nem feltétlenül gyengébb. Mindegyikben vannak különböző kiszerelések, ha jól tudom, 0,25 0,5 és 1 mg. Az egyikből talán van 2 mg-os is. Mindössze annyi a különbség, hogy más gyártja.

2016. ápr. 19. 00:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen.1 csillag volt a cukrom.2,8 volt.De van beutalom a kardiologiàra.
2016. ápr. 19. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:

11-es! A Frontinnak és a Xanaxnak ugyanaz a hatóanyaga, mindegyikből van 0,25 0,5 és 1 mg-os változat is. Meg Xanaxból van retard tabletta is, de azt most ne keverjükide. Tehát hatóanyagukat tekintve a Xanax és a Frontin igenis ugyanaz, maximum a ballasztanyagok tekintetében van eltérés.

Nem kéne, csak úgy mindenféle hülyeséget ideböfögni...

2016. ápr. 19. 00:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Voltam vérvételen.1 csillag volt a cukrom.2,8 volt.De van beutalom a kardiologiàra."

Édes istenem...

[link]

Most te vagy akkora kamu vagy, mint ide Nagykáta (ez esetben elismerésem, nagyon jól játszod a szereped), vagy egyszerűen mentálisan nem állsz olyan fejlettségi szinten, hogy akár a legegyértelműbb utalásokat, szófordulatokat is megértsd.

Nyilván nem a kvantitatív vérképedre vagyunk kíváncsiak, bár a cukrodra nem ártana vigyáznod, meglehetősen alacsony.

De ha már ott vagy, egy elmeorvost (manapság pszichiáternek hívják) is keress fel! Ne kérdezz vissza, hogy miért, a jelek alapján úgysem értenéd. Csak keresd fel, jelentkezz be, meséld el neki, hogy mi történt veled, és ő tudni fogja, hogy mit kell tennie.

2016. ápr. 19. 00:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Nem vagyok KAMU.Ma késő du jentkezem.Köszönöm
2016. ápr. 19. 02:16
 17/18 anonim ***** válasza:
De nehogy becsapjál! DU várlak....
2016. ápr. 19. 11:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem irtam.sokàig dolgoztam.De ma kivagyok.Szia
2016. ápr. 21. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!