Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Párom xanaxot...

Mit tegyek? Párom xanaxot szed 2 fajtát is. Hogyan tudnák segiteni neki?

Figyelt kérdés
Többet szed mint kellene,mit tegyek.?
2016. márc. 23. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Tipikus, nekem az anyám eszi úgy, mintha csak cukorka lenne. A gond az, hogy csak annak lehet segíteni, aki hagyja. Ha nem látja be, hogy ez így nem állapot, akkor nem tudsz vele mit kezdeni.

Esetleg ha egy-két megjegyzést elejtesz, hogy nem vette e már be a mai adagot, akkor lehet hogy észbe kap. Mást nemigen tudsz tenni.

2016. márc. 23. 22:46
 2/6 A kérdező kommentje:
én be akarom fektetni kh ba.mi a véleményed?
2016. márc. 23. 23:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni befektetni, mert akarata ellenére csak azokat tartják bent, akik közveszélyesek, azt meg nem olyan egyszerű rábizonyítani valakire. Sajnos ezt a kört már végig futottam.
2016. márc. 23. 23:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Nálam az.Iszik is a gyogyszerre .De ő is ugy látja segitség kell neki.Ez már jó jrl,nem?Eddig frontint szedett de sokat.
2016. márc. 24. 01:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyelj, az én anyámnak rohamai vannak, van hogy napokig el van borulva az elméje, tőr-zúz, ordibál, agresszív. Szintén iszik a gyógyszereire. Többször vitettük már be, de nem tartották bent, mert nem akart ott maradni. Az orvos azt mondta, hogy amíg vér nem folyik, addig tehetetlenek, legfeljebb 72 óra megfigyelésre tarthatják ott. Az önmagában nem elég, ha iszik a gyógyszereire.

Ha belátja, hogy segítség kell neki, az nyilván jó jel. A pszichiáterével kell konzultálni első körben.

2016. márc. 24. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Xanaxból hogy lehet két fajtát szedni??!

Ő szedi a gyógyszert és nem te. Őt nem tudod megváltoztatni sajnos ez van

2016. márc. 24. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!