Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit éreznék ha bevennék egy...

Mit éreznék ha bevennék egy xanaxot?

Figyelt kérdés
Sajnos már évek óta szomorú, boldogtalan, motiválatlan vagyok. Azt hiszem depressziós is egy bizonyos szinten. Mit éreznék ha bevennék egy ilyet?
2016. febr. 8. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy szemtől leginkább semmit. De ne vegyél be önszorgalomból, inkább látogass meg egy szakorvost.
2016. febr. 8. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Semmi jót nem éreznél tőle.

1-nek igaza van, inkább menj el orvoshoz.

2016. febr. 8. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor aki szedi azon mit változtat?

Amúgy ha elmennék egy szakemberhez az egyfajta pofon lenne magamnak, hogy még a saját életemet sem vagyok képes kezelni.

2016. febr. 8. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
A Xanax nem antidepresszáns hanem szorongásoldó!
2016. febr. 8. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Abszolut nem boldogtalanságra, meg szomorúságra való, nem is tudom honnan vetted ezt.
2016. febr. 8. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit ellazulnál,álmosságot éreznél.Nyugtatószer,pihiáterek is csak kiegészítő kezelésnek használják (elméletileg legalábbis).Azonnali tűzoltásra néha jó,de abszolut nem antidepresszáns
2016. febr. 9. 12:32
 7/7 anonim válasza:
Semmiképpen se vegyél be xanaxot, amikor beveszed akkor jobb lesz de amint kiürül sokkal rosszabb álapotba kerülsz mint voltál. Szomorú leszel tőle és kilátástalanságot érzel majd.
2016. febr. 29. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!