Milyen hatása lenne, ha bevennék egy Frontint?
Figyelt kérdés
Iszonyat rosszalvó vagyok, nem tudok mélyen aludni bármilyen fáradt vagyok, minden apró zajra felriadok, ami után nem tudok visszaaludni (kollégiumban lakok, ezen nem tudok változtatni). Emiatt sokszor nem tudok figyelni előadásokon se, állandóan fáradt vagyok. Szeretném egyszer rendesen kialudni magam, ha beveszek egy Frontint, az segítene? Csak egy alkalomról lenne szó, 0,25 mg-osról.2013. nov. 14. 22:49
1/6 anonim válasza:
Csak felet vegyél be, mert az is segíteni fog.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2013. nov. 14. 23:19
3/6 anonim válasza:
"Iszonyat rosszalvó vagyok, nem tudok mélyen aludni bármilyen fáradt vagyok, minden apró zajra felriadok, ami után nem tudok visszaaludni"
Akkor ne vegyszereket szedj!
4/6 A kérdező kommentje:
Nem szedtem erre soha semmit, csak egyszer szeretném kipróbálni.
2013. nov. 15. 13:00
5/6 anonim válasza:
Ne kezd el szedni!! Mellékhatásaként agresszivitás, ingerlékenység jelenik meg. És nem látod teljesen tisztán a világot a maga valójában. Pár alkalommal vettem be belőle mikor gáz volt a helyzet, de rájöttem, hogy nem megoldás mert a probléma még mindig megvan, ezért kidobtam az egész dobozzal a kukába.... Próbálj eljárni egy pszchihológushoz, és próbáld kideríteni az okát annak, miért nem tudsz aludni...
6/6 A kérdező kommentje:
Végül bevettem egyet, aludtam egy jót tőle. Nem akarom rendszeresen szedni, nem is tudnék hozzájutni.
2013. dec. 3. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!