Nagyon félek az évnyitótol. Most mek 9. -be! Mi lenne ha reggel bevennék 1 mg frontint? Megnyugodnék tőle? 15/f
Ne félj. mondjuk én is bíztatlak azt közbe majd be sz*rok az idegtől :D de ne parázz:D
Határozottan menj. ennyin alapszik. különben nem csak te vagy így ezzel még a sokan mások. :)
18/F
Nem kell parázni, a középiskola a legnagyobb buli a világon. :D Kicsit visszahúzódó voltam anno, de a gimiben kábé az első hónapban tök hamar feloldódtam, az első napokra meg nem is emlékszem...
17/f
(Am mi az a frontin? X) )
Ha ilyenekért gyógyszerhez nyúlsz, gyógyszerfüggö zombi leszel 30 éves korodra. Vigyázz magadra!
Anyukád nem megy veled?
Igen megnyugodnál tőle viszont 1 mg elég sok
Én pánikbeteg vagyok fél éve nem járok suliba holnaptól kezdődik először. Én nagyon súlyos beteg vagyok és én sem szedek többet mint 0,5mg igaz ezt Xanaxból a Frontin gyengébb (amúgy ugyanaz a hatóanyag csak a frontina gyengitett változat). Szerintem elég lesz a fele, a másik felét vidd el és kapd be később ha nem elég a fél...
üdv
A pánikbeteges vagyok.
Nyugi én csak annyira hogy majdnem hányok már most is. Gondolj arra, meghalni nem fogsz, megölni nem ölhetnek meg. Igaz én csak próbára megyek, lehet nem fogok ez évbe se járni még nem tudom, remélem nem fogok rosszul lenni és sikerül eljárnom ez évbe.
Az orvos tudja mennyire kell növelni de ha 0,5 mg semmit nem használ akkor mehet a duplája a frontin amúgy se egy durva gyógyszer, 1 mg-tól semmi bajod nem lesz. Frontin jó alkalmakra de lehet kúraszerűen is szedni, én anno szedtem alkalmakként de nekem semmit nem használt nekem már csak a Xanax ér valamit.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!