Hogy mondjam el a pszichiáteremnek, hogy rosszul kezelt?
Csak nyugodtan,. Legrosszabb esetben bedug a zárt osztályra és zombira szedáltat.
Ha meg jogorvoslatot szeretnél a cchr.hu -n tájékozódhatsz.
szerintem nem olyan valószínűtlen. Ő is csak emberből van. Akkor ennyi erővel aki rákos betegekkel foflalkozik nem lehet rákos,vagy mi?
Szerintem tartsd meg magadnak a véleményed, és keress egy másik orvost,ha nem akarsz magadnak bajt. Lehet beteg,lehet hogy nem. Bár azt sem tudjuk, te milyen vagy, kérdező.
Akkor is keress simán másikat, ha közel állsz hozzá. A lényeg, hogy ilyet ne köpj be neki.
Egyébként lehet ő is tudja ezt magáról, és jár valakihez. Sose tudhatjuk,nincs a homlokára írva senkinek. Problémái mindenkinek voltak es lesznek is.
Ahogy előttem írták: a terapeutáknak (legyen pszichiáter, vagy pszichológus) kötelező a saját terápia. De azt is lehet felszínesen űzni, szóval nem mindenkire ugyanúgy hat.
Ha egy terapeuta nem látja be, hogy problémái vannak, akkor hiába is szembesítenéd, úgyis hárítani fog. Ha gondod van vele, inkább keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!